Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficiul Registrului Comerţului Constanţa are, oficial, un nou şef Luiza Mardare - „Este o provocare pentru mine“

ro

01 Dec, 2014 00:00 7813 Marime text
Oficiul Registrului Comerţului (ORC) de pe lângă Tribunalul Constanţa are un nou şef. După ieşirea la pensie a fostului director Corin Ţapu, locţiitoarea ei a primit girul ministerului Justiţiei de a conduce activitatea ORC până la organizarea concursului pentru ocuparea funcţiei.
 

Motivul înlocuirii din funcţie a fostului director îl constituie faptul că aceasta a îndeplinit vârsta de pensionare şi, potrivit, statutului funcţionarilor publici, nu mai poate să îşi desfăşoare activitatea pe funcţia de conducere. Prin decizia Ministrului Justiţiei, Luiza Mardare poate îndeplini funcţia de director cel puţin până pe 19 aprilie, când este data limită pentru organizarea concursului.
 
Luiza Mardare activează în cadrul instituţiei de 15 ani şi, potrivit declaraţiei acesteia, a colaborat foarte bine cu ceilalţi colegi din cadrul Oficiului Registrului Comerţului, în special cu fosta sa şefă. „Am fost numită la conducerea ORC prin ordin al ministrului pentru şase luni şi voi ocupa această funcţie cel puţin până la organizarea concursului pentru funcţie, la data de 19 aprilie. Sunt mulţumită de ceea ce am realizat în aceşti ani. Chiar dacă lucrez de 15 ani în cadrul instituţiei, este o provocare pentru mine, mai ales că trebuie să mă ridic la înălţimea funcţiei şi a «moştenirii» lăsate de doamna Corina Ţapu”, a declarat pentru ZIUA de Constanţa noul şef al ORC, Luiza Mardare.
 
Cât despre fosta sa şefă acum ieşită la pensie, Luiza Mardare, la fel ca toţi ceilalţi colegi din instituție, au păsatrat o amintire frumoasă. „A fost un şef de excepţie, un caracter extraordinar. Ne întâlnim şi acum cu drag cu dumneaei. Ne-a lăsat o moştenire preţioasă, de care trebuie să avem grijă“, a completat Luiza Mardare. Corina Ţapu a fost director al ORC din 2007, când a ocupat funcţia după ieşirea la pensie a lui Traian Oancea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii