Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Oficial! Europe Belle Paradise SRL, firmă ce deține Culture Pub, a intrat în faliment!

ro

29 Jun, 2021 10:57 1755 Marime text

 
Societatea comercială Europe Belle Paradise SRL, firmă ce deține localul Culture Pub, situat la Casa de Cultură din Constanţa, a intrat în faliment!
 
Ieri, Tribunalul Constanţa a admis cererea formulată de debitoarea SC Europe Belle Paradise SRL și a dispus intrarea în faliment în procedura simplificată a debitoarei.
 
Tribunalul a desemnat, provizoriu, în calitate de lichidator judiciar pe CII Evdochim Mariana.
 
Noul termen a fost stabilit pentru data de 27 septembrie 2021, ora 8.30.
 
Potrivit datelor puse la dispoziție de Confidas.ro, Europe Belle Paradise SRL, înființată în 2011, are ca obiect de activitate „restaurante“ și este condusă de Gabriela Ciolpan (asociat unic).
 
Europe Belle Paradise S.R.L., unitatea a avut puncte de lucru în: Mamaia, zona Hotel Hefaisos, Clădirea C1 și C2, Bufet Ciupercă și în municipiul Constanța, pe Alexandru Lăpuşneanu, în incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Constanța, la demisol.
 
Până în septembrie 2015, Europe Belle Paradise SRL îi avea ca asociaţi pe Valentin Viorel Oiţă Bucur, Nicoleta Dogărescu şi Gabriela Ciolpan.
 
Tot potrivit Confidas.ro, Gabriela Ciolpan mai apare și în GDA Top Class Divers SRL - administrator. Asociat unic al GDA Top Class Divers SRL este Daniel Marian Mirtoi, al cărei nume este legat de următoarele firme: Auto Gaz Trading SRL - radiată, Magnum Agromar SRL – radiată, Monopoly Agency SRL- funcţiune, și Perfect Building SRL – radiată.

Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii