Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial din această noapte. Ce scrie în Hotărârea de Guvern despre eliberarea din funcţia de prefect al Constanţei a lui Ioan Albu (text integral)

ro

06 Jul, 2018 02:18 5777 Marime text
În şedinţa Guvernului României de ieri s-a discutat, printre altele, şi despre eliberarea din funcţia de prefect al judeţului Constanţa a lui Ioan Albu.

În acestă noapte a fost publicată în Monitorul Oficial al României numărul 569/5.VII.2018 şi Hotărârea Guvernului României numărul 481/2018.

Iată textul integral al actului normativ la care facem referire:

 

          „Hotărâre

privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Constanţa de către domnul Albu Ioan

Având în vedere prevederile art.19 alin. (1) lit.a) din Legea nr 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,

În temeiul art. 108 din Constituţia României,

Guvernul României adoptă prezenta hotărâre.


Articol unic. – La data intrării în vigoare a prezentei hotărâri încetează exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în codniţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Constanţa de către domnul Albu Ioan”.


Actul normativ datat 5 iulie 2018 este semnat de prim-ministrul Vasilica-Viorica Dăncilă şi contrasemnat, pentru Ministrul Afacerilor Interne, de Gheorghe Nucu Marin, secretare de stat.

Ioan Albu a fost numit prefect al judeţului Constanţa la începutul lunii iulie 2017, el venind pe acest post în locul lui Adrian Viorel Nicolaescu.

Albu s-a născut pe 17.07. 1981 la Medgidia, judeţul Constanţa.

Este absolvent al Facultăţii de Ştiinţe ale Naturii, specializarea Agricultură, Universitatea Ovidius Constanţa.

Albu a a absolviit şi Facultatea de Drept, specializare Drept Universitatea Spiru Haret Bucureşti.

Sursa foto: ZIUA de Constanta
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii