Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:37 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial. Bogdan Ionuț Artagea, numit director general provizoriu al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu. Ce remunerație lunară brută are

ro

14 Dec, 2021 00:00 2520 Marime text
  • Potrivit datelor oficiale, remunerația lunară brută pentru Bogdan Ionuț Artagea, numit director general provizoriu, a fost stabilită de Consiliul de Administrație la suma de 27.816 lei    .
  • Funcția a fost acceptată în mod oficial de Bogdan Ionuț Artagea începând cu data de 13 noiembrie 2021, durata mandatului în funcția de director general provizoriu fiind de patru luni, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la maximum șase luni.
 
În Monitorul Oficial al României a fost recent publicată hotărârea Consiliului de Administrație al S.N. Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu prin care Bogdan Ionuț Artagea a fost numit director general provizoriu al societății.
 
Hotărârea a fost luată la finele lunii septembrie 2021, însă abia recent a fost publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Potrivit datelor oficiale, remunerația lunară brută pentru Bogdan Ionuț Artagea, numit director general provizoriu, a fost stabilită de Consiliul de Administrație la suma de 27.816 lei          .
 
Funcția a fost acceptată în mod oficial de Bogdan Ionuț Artagea începând cu data de 13 noiembrie 2021, durata mandatului în funcția de director general provizoriu fiind de patru luni, cu posibilitatea prelungirii, pentru motive temeinice, până la maximum șase luni.
 
Din Consiliul de Administrație ce a votat numirea sa în funcție au făcut parte Adrian Răzvan Florea, Tony-Avramescu-Gruia Romani, Bogdan Ionuț Artagea (s-a abținut), Horia Mihail Actatrinei, Gabriel Monea, Daniel Popoacă și Doina Teodora Cojocaru.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
#Dobrogea143
Bogdan Ionuț Artagea, directorul general al Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu - Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii