Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oferte atractive la Salonul Nautic şi Auto „Tomis Yacht“ Dănuţ Jugănaru - „Reuşim să reînviem tradiţia celor pasionaţi de navigaţie“ (galerie foto)

ro

16 Jun, 2016 00:00 3166 Marime text
 

Ambarcaţiuni sportive şi de agrement, echipamente, remorci pentru tractat bărci, echipamente electronice de comunicaţie şi navigaţie, piese de schimb şi accesorii pentru ambarcaţiuni şi autoturisme pentru toate gusturile şi buzunarele, la cea de-a XIX-a ediţie a Salonului Nautic şi Auto „Tomis Yacht“.
 
Găzduit de Portul Turistic Tomis Constanţa, Salonul Nautic şi Auto „Tomis Yacht“ va fi deschis între 15 şi 19 iunie. Vorbim despre un târg specializat de ambarcaţiuni sportive şi de agrement, echipamente, accesorii şi autoturisme. Reprezentanţii  Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa - organizatorul evenimentului - susţin că evenimentul este o apariţie firească la malul mării, un motiv în plus pentru a fi mai aproape de cei care iubesc marea, yachtingul, pescuitul, sporturile de apă şi aventura.
 
La Salonul Nautic şi Auto „Tomis Yacht“ sunt prezenţi atât producătorii autohtoni, cât şi importatorii şi prestatorii de servicii din domeniu, care prezintă publicului constănţean noutăţi şi oferte atractive.
 

„Pe o suprafaţă de peste 1.000 mp, 15 expozanţi au venit cu oferte atractive. Suntem bucuroşi că avem, printre expozanţi, şi un producător constănţean. La salon avem şi bărci mici necesare pescarilor, şi ambarcaţiuni mai mari. De la un an la altul, reuşim să reînviem tradiţia celor pasionaţi de navigaţie şi sporturi nautice. De asemenea, avem şi salonul auto, unde am numărat 18 mărci distincte de automobile de la mai mulţi dealeri. Îi aşteptăm la acest eveniment atât pe constănţenii interesaţi de cele două categorii de oferte, cât şi pe turiştii care vin pe litoral. În perioada târgului, vor fi oferte deosebite şi preţuri mai bune“, a declarat, la începutul evenimentului, directorul CCINA Constanţa, Dănuţ Jugănaru.

 
La Salonul Nautic şi Auto „Tomis Yacht“ veţi putea admira şi achiziţiona: ambarcaţiuni de diferite tipuri şi mărimi, produse în ţară şi din import, caiace, canoe, bărci gonflabile, motoare inboard şi outboard. Cel mai scump yacht ajunge la 27.000 de euro. Însă o barcă pentru pescari ar putea fi achiziţionată şi cu 3.000 de lei.


 
Noutatea târgului este Oxe Diesel - primul motor diesel outboard, de putere mare, pe plan mondial. La salonul auto, vizitatorii îşi pot alege un automobil dintre zecile de mărci prezente: Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Volkswagen, Ford, Mercedes, Hyundai, Opel, Mazda, Suzuki, Subaru, Seat, Volvo, Mitsubishi, Land Rover, Jaguar, Skoda. „Apreciem, în mod deosebit, eforturile celor care au răspuns invitaţiei noastre şi sunt prezenţi ca expozanţi, la cea de-a XIX-a ediţie a târgului, contribuind astfel la continuarea tradiţiei de la ţărmul Mării Negre“, au precizat reprezentanţii CCINA.
 
Timp de cinci zile, de miercuri până duminică, Salonul Nautic şi Auto „Tomis Yacht“ va putea fi vizitat în parcarea din Portul Tomis Constanţa. Un motiv în plus în acest sens sunt ofertele unice, valabile doar pe durata expoziţiei, cu care expozanţii şi-au obişnuit vizitatorii în fiecare an, dar şi prezenţa inedită a autoturismelor expuse, reunind, astfel, două hobby-uri speciale. Salonul Nautic şi Auto „Tomis Yacht“ reprezintă mai mult decât o simplă expoziţie, este locul în care cei cu adevărat pasionaţi se reîntâlnesc, de fiecare dată, cu plăcere şi împărtăşesc aceeaşi emoţie.
 
Salonul poate fi vizitat zilnic, între orele 11.00 şi 20.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii