Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ofertanţii, testaţi de Confort Urban SRL Două asocieri de firme vor să traseze marcajele rutiere în municipiul Constanţa (galerie foto+document)

ro

20 Aug, 2016 00:00 4710 Marime text


Confort Urban SRL a organizat şi desfăşurat o procedură de achiziţii publice pentru atribuirea contractului „Marcaje rutiere şi panouri de orientare în consolă“. Potrivit anunţului 168116/11.05.2016, publicat pe SEAP, valoarea estimată fără TVA a contractului este de 2.484.324 de lei, din care 1.850.000 de lei pentru lucrările de marcaje rutiere şi 634.324 de lei pentru realizarea panourilor de orientare în consolă (inclusiv proiectare, obţinerea de avize/autorizaţii, montaj). Ofertele de participare au putut fi depuse până pe 28 iulie. Cuantumul garanţiei de participare depus este de 49.000 de lei.
 
Prin acest contract se doreşte execuţia de marcaje rutiere şi panouri de orientare în consolă, conform necesităţilor ce reies din cadrul contractului de delegaţie a gestiunii nr. 46590/2105/03.04.2013 încheiat cu Primăria municipiului Constanţa. Durata contractului este de 12 luni începând de la data atribuirii contractului.
 
Ieri, în Portul Turistic Tomis, societăţile ofertante au susţinut proba practică de executare a marcajelor rutiere. Realizarea marcajelor rutiere longitudinale, transversale şi diverse constă în următoarele lucrări:
1. Marcaje rutiere longitudinale şi transversale executate cu vopsea convenţională (clasică) pe arterele de circulaţie
2. Marcaje rutiere transversale, longitudinale şi rezonatoare transversale executate cu material termoplastic alb
3. Marcaje rutiere rezonatoare longitudinale şi transversale, 2K (bicomponent) cu întăritor diluabil cu apă
4. Ansambluri rutiere termoplastice şi rutiere 2K (bicomponent), la rece (covoare antiderapante) la trecerile pentru pietoni
5. Marcaj rutier cu material preformat monocolor alb şi multicolor
6. Marcaj rutier tactil prin aplicare material preformat termoplastic
7. Ştergerea marcajului rutier cu apă sub presiune sau îndepărtare mecanică
8. Amorsă pentru marcaj rutier.
 
Lucrările privind realizarea panourilor de orientare în consolă constau în:
 
1. Furnizare, proiectare (inclusiv avize) şi montare structură metalică tip consolă + panou rutier de orientare
2. Furnizare, proiectare (inclusiv avize) şi montare structură metalică tip consolă + panou rutier de orientare.

Responsabili de atribuirea contractului

Personalul cu atribuţii în ceea ce priveşte organizarea, derularea şi finalizarea procedurii de atribuire, respectiv toate persoanele care aprobă/semnează documente emise în legătură sau pentru procedura de atribuire desfăşurată de SC Confort Urban SRL sunt: Claudiu George Rădulescu - preşedinte Consiliu de Administraţie, Cristinel Viorel Farcaş - director general, Florian Constantin Andrei -  inginer-şef Departament Producţie (preşedinte de rezervă al comisiei), Gheorghiţă Vlăsceanu - Serviciul Financiar-Contabilitate, Lucia Andrei - şef Serviciul Tehnic (secretar al Consiliului de Administraţie/membru al comisiei), Nelu Stanca - şef Birou Aprovizionare (membru al comisiei), Cristina Caracoti (membru al comisiei), Constantin Parepa - inginer Serviciul Tehnic (membru al comisiei), Nicu Şoimaru - tehnician transporturi rutiere (membru al comisiei), Monica Vodă - şef Serviciul Achiziţii şi Desfacere (membru al comisiei), Mariana Mantighian - inginer Achiziţii (membru al comisiei), Cristian Talpău - şef Birou Resurse Umane şi Arhivă (membru de rezervă al comisiei), Florentina-Olimpia Stanciu - referent Achiziţii Publice (membru de rezervă al comisiei).

Condiţii impuse ofertanţilor

Ofertanţii au trebuit să facă dovada că:
  • cifra de afaceri globală pe ultimii trei ani fiscali (2013, 2014, 2015) este de minimum 4.960.000 de lei;
  • în ultimii cinci ani au executat lucrări similare de execuţie a marcajelor rutiere, a căror valoare cumulată a fost de minimum 1.800.000 de lei fără TVA;
  • dispun de cel puţin minimumul de utilaje pentru îndeplinirea corespunzătoare a contractului de lucrări - utilaj de marcaj termoplastic sau echivalent, utilaj de marcaj rutier longitudinal sau echivalent, utilaj de marcaj rutier prevăzut cu o pompă airless pentru executare de lucrări la trecerile de pietoni sau echivalent, utilaj de marcaj rutier prevăzut în doi componenţi sau echivalent, cazan de încălzit material termoplastic sau echivalent, uscător carosabil sau echivalent, pistol manual cu microbile sau echivalent, maşină de frezat sau echivalent, ciocan rotopercutor sau echivalent, minimum o autoutilitară sau echivalent. 

Iată cine sunt ofertanţii!

Potrivit informaţiilor publicate pe SEAP, au depus oferte următorii agenţi economici:
  • Asocierea SC Marcatin SA şi Vesta Investment SRL, cu lider de asociere SC Marcatin SA
  • Asocierea SC Anduna Servimob SRL - SC Girod Semnalizare Rutieră SRL, cu lider de asociere SC Anduna Servimob SRL. 
Potrivit Registrului Comerţului, Marcatin SA a fost înmatriculată în anul 1996 şi are sediul social în Bucureşti, strada Abrud. În prezent, societatea este în reorganizare judiciară, sub incidenţa Legii nr. 85/2014. Capitalul social subscris, de 732.595 de lei, integral vărsat, este compus din 146.519 acţiuni. Firma este controlată de
Morariu Sorin Petru, născut pe 13.04.1959, în Arad, cu 15% din capitalul social, Robu Constantin, născut pe 7.04.1949, în Dolj, cu
10% din capitalul social, Diaconescu Elena, născută pe 15.06.1945, în Dolj, cu 10% din capitalul social, Marin Bogdan Eugen, născut pe 14.07.1976, în Bucureşti, cu 5% din capitalul social, Marin Spiru, născut pe 30.09.1952, în comuna Dridu, judeţul Ialomiţa, cu 28% din capitalul social, şi Cornelia Marin, născută pe
16.06.1970, în Bucureşti, cu 32% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt Spiru Marin şi CII Vonica Lucian - administrator judiciar. Marcatin SA desfăşoară lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor.
 
Vesta Investment SRL, înfiinţată în 2002, are sediul social în oraşul Otopeni, Calea Bucureştilor. Capitalul social subscris, de 300.000 de lei, integral vărsat, este compus din 30.000 de părţi sociale. Firma este deţinută de Radu Ştefan Spirea Andrei, născut pe 2.12.1963, în Bucureşti, cu 68,75% din capitalul social, Camelia Ileana Spirea Andrei, născută pe 25.03.1969, în Bucureşti, cu 18,75% din capitalul social, şi Emil Spirea Andrei, născut pe 15.11.1932, în Vipereşti, Buzău, cu 12,5% din capitalul social. Administratorul societăţii, care desfăşoară lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor, este Radu Ştefan Spirea Andrei.
 
SC Anduna Servimob SRL a fost înmatriculată în anul 1997 şi are sediul social în Bucureşti, strada Virgiliu. Capitalul social subscris, de  200.000 de lei, integral vărsat, este compus din 2.000 de părţi sociale. Asociaţii societăţii sunt Bonciu Radu, născut pe 18.11.1969, în Câmpina, Prahova, cu 10% din capitalul social, şi Drăguţ Florin Marius, născut pe 3.02.1973, în Voineasa, Vâlcea, cu 90% din capitalul social.  Administratorul firmei, care prestează lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor, este                                                                                                                                               
Drăguţ Florin Marius.
 
Cu sediul social în comuna Ghiroda, judeţul Timiş, SC Girod Semnalizare Rutieră SRL a fost înmatriculată în anul 2004. Capitalul social subscris, de 7.840.650 de lei, este compus din  522.710 părţi sociale. Asociat unic este International Girod SAS, cu sediul în Franţa. Administratorul societăţii, care se ocupă de fabricarea altor articole din metal şi producţia indicatoarelor de circulaţie, este Diaconovici Radu George.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie publică.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii