Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ofertă pentru toate buzunarele pentru vacanță de la Turkish Airlines Constanța

ro

21 Apr, 2022 14:48 1382 Marime text
Turkish Airlines. Foto: Facebook/Turkish Airlines RomâniaTurkish Airlines Constanţa vine cu o ofertă pentru toate buzunarele pentru cei care nu și-au făcut încă planuri pentru vacanţa de Paşte, de 1 mai sau pentru concediul din vară. 

„Dacă iubiţi să călătoriţi şi aţi ajuns măcar odată în însorita Turcie, sigur ea a devenit un loc în care veţi reveni cu drag ori de câte ori se iveşte ocazia.
 
Super oferte la zborurile către Antalya, Izmir, Bodrum, Adana, Nevsehir, Konya, Kayseri, Canakkale, Dalaman Alanya, precum şi multe alte destinaţii către staţiunile din Turcia dacă achiziţionezi biletul de avion până pe 30 aprilie 2022.  Cu un preţ pornind de la 159 euro poţi să îţi cumperi un bilet de avion cu date de călătorie în perioada aprilie – mai 2022. Promoția este valabilă pe website-ul Turkish Airlines.
 
Țărmuri albastre, staţiuni luxoase și orașe pline de culoare, le găsești pe toate doar la un bilet de avion distanță!“ - anunță reprezentanții Turkish Airlines Constanța. 

 
Şi asta nu e tot. Istanbulul este doar la un click distanţă. Biletul de avion, dacă îl cumperi până la 30 aprilie, costă doar 139 de euro.
  
Alegere inteligentă
 
Poţi să zbori de pe aeroportul Mihail Kogălniceanu oriunde în lume şi asta pentru că Turkish Airlines operează 4 zboruri săptămânal de pe aeroportul situat la 20 de minute de Constanţa. Din confortul casei tale, direct în confortul oferit de avioanele Turkish Airlines!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii