Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Octogon Shipmanagement SRL are un nou reprezentant în Consiliul de Administraţie al Comvex SA

ro

29 Jul, 2016 00:00 2797 Marime text


La data de 28 iunie, Consiliul de Administraţie al societăţii Comvex SA, compus din administratorii Viorel Panait, Dan Jon Drăgoi, Raimondo de Rubeis, Panait Ivănescu, Octogon Shipmanagement SRL, reprezentat de Liviu Marin Muntean, a fost convocat în şedinţă.
 
Componenţii CA-ului s-au întrunit în vederea supunerii la vot a notificării administratorului persoană juridică Octogon Shipmanagement SRL privind revocarea Liviu Marin Muntean şi, respectiv, numirea lui Corneliu Bogdan în calitate de reprezentant persoană fizică în Consiliul de Administraţie al Comvex SA. Astfel, la şedinţa de la sfârşitul lunii iunie, CA-ul a hotărât, cu unanimitate de voturi, ca, începând cu data de 1 iulie, să înceteze calitatea lui Marin Liviu Muntean de reprezentant persoană fizică al administratorului Octogon Shipmanagement SRL în Consiliul de Administraţie al Comvex SA.
 
Totodată, începând cu aceeaşi dată, în calitate de reprezentant permanent persoană fizică al administratorului Octogon Shipmanagement SRL a fost desemnat Corneliu Bogdan.
Hotărârea nr. 1, din 28 iunie 2016, a fost publicată în Monitorul Oficial al României la data de 22 iulie 2016.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii