Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Obiectul secundar de activitate al Grup Servicii Petroliere Logistic SRL a fost completat

ro

18 Apr, 2019 00:00 1981 Marime text
În Monitorul Oficial au fost publicate rezultatele Adunării Generale a Asociaţilor societăţii Grup Servicii Petroliere Logistic SRL din data de 1.03.2019. Asociaţii, GSP Holding SA, cu sediul în Luxemburg, deţinând 99% din capitalul social, şi Gabriel-Valentin Comănescu, deţinând 1% din capitalul social al societăţii, au luat o decizie importantă. Astfel, s-a decis aprobarea completării obiectului secundar de activitate al societăţii cu următoarea activitate: activităţi de luptă împotriva incendiilor şi de prevenire a acestora.
 

Cine este Gabriel Valentin Comănescu

 
Născut în Dâmboviţa şi stabilit în Constanţa, Gabriel Valentin Comănescu a absolvit Academia Militară „Mircea cel Bătrân“. Omul de afaceri a cumpărat în anul 1999 de la AVAS compania de foraj Foserco, din al cărei acţionariat făcea parte Federaţia Sindicatelor Industriei Petroliere. Doi ani mai târziu, Comănescu a cumpărat fabrica de echipamente petroliere „1 Mai“ Ploieşti, iar uzina a fost redenumită „Upetrom“.
 
În 2004, Comănescu a înfiinţat la Constanţa Grup Servicii Petroliere, companie care, în anul 2005, a cumpărat de la stat platformele petroliere româneşti. Tranzacţia a avut o valoare de 100 de milioane de dolari. În anul următor, apare Upetrom Group, care include societăţi cu activităţi în construcţii şi foraj marin, servicii de intervenţii la sondă, servicii submarine, construcţii hidrotehnice, transport naval şi turism. Platformele de foraj marin au extins activitatea GSP, care a ajuns să caute petrol în Marea Nordului, Mexic şi Rusia. GSP deţine 10% din aria petrolieră concesionată până acum în Marea Neagră.
 
A ajuns la această performanţă după ce a cumpărat concesiunile firmei irlandeze Petroceltic, care a decis să ajungă în România. Gabriel Valentin Comănescu mai este asociat în: Green County SRL, Grup Servicii Petroliere Catering SRL, Grup Servicii Petroliere Engineering SRL, Grup Servicii Petroliere Training SRL, Gvc Real Estate Office SRL, Petromar Resources SA, Spg Archivator SRL, SPG Medical Emergencies SRL, Upetrom 1 Mai Trading SRL, Upetrom Group Management SRL, Vega Turism SA.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii