Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate din Constanţa a dat în judecată Direcţia Antifraudă

ro

17 May, 2014 00:00 3553 Marime text
Nemulţumită de amenzile aplicate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală - Direcţia Generală Antifraudă, SC Crema Gold SRL contestă sancţiunile în instanţă.

Astfel, pe 15 mai, pe rolul Judecătoriei Constanţa a fost înregistrat dosarul 14699/212/2014, cu obiectul „plângere contravenţională DGAF 0026556“, în care apar societatea Crema Gold SRL în calitate de petent, şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, Direcţia Generală Antifraudă, în calitate de intimat. Pana la acest moment, conform instanţelor de judecată, nu a fost fixat primul termen şi nici completul de judecată ce va fi investit cu soluţionarea acestei cauze.

Despre Crema Gold SRL

Societatea Crema Gold SRL a fost înfiinţată în anul 2013 şi are sediul social pe strada Cişmelei, în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, fiind compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Activitatea principală, conform codificării CAEN a societăţii, este „baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor“. Asociat unic şi administrator al societăţii este Ionel Boşneaga.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii