Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă societate, înființată în județul Tulcea. Ce domeniu de activitate are și cine sunt fondatorii

ro

19 Sep, 2021 20:56 3156 Marime text
  • Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Agrigrup Camburi Cooperativă Agricolă, avându-i ca fondatori pe GMD Agro Land, Culerda George Alexandru,  Camburi Elisabeta, Camburi Constantin, Pavel Nicușor, Camburi Trading SRL. 
O nouă societate care se ocupă cu cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase, și-a pus bazele în satul Sarighiol, de Deal, comuna Beidaud, județul Tulcea.
 
Potrivit datelor din Monitorul Oficial al României, societatea se numește Agrigrup Camburi Cooperativă Agricolă.
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicat un extras al rezoluției numărul 5265/12.08.2021.
 
În documentul citat, se arată că, în baza cererii din 09.08.2021, și actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea și înregistrarea societății Agrigrup Camburi Cooperativă Agricolă.
 
Firma nou înființată are un capital social de 12.000 lei integral vărsat, total părți sociale 1200 a câte 10 lei fiecare. Firma are sediul social în satul Sarighiol, de Deal, comuna Beidaud, județul Tulcea.
 
Domeniul principal de activitate este reprezentat cultivarea plantelor nepermanente.  
 
 Durata de funcționare a societății este nedeterminată, avându-i ca fondatori pe GMD Agro Land, Culerda George Alexandru,  Camburi Elisabeta, Camburi Constantin, Pavel Nicușor, Camburi Trading SRL.
  
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii