Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă societate comercială - Fotonia Shine Retention SRL. Printre fondatori, Ioannis Skantzikas

ro

07 Aug, 2019 00:00 3591 Marime text
În baza cererii nr. 85852 din data de 18 iunie 2019 şi a actelor doveditoare depuse, Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea societăţii comerciale Fotonia Shine Retention SRL, cu sediul social în municipiul Constanţa.
 
Conform extrasului rezoluţiei nr. 16672/21.06.2019, firma are ca obiect de activitate comerţ cu ridicata nespecializat.
 
Fondatorii firmei sunt: Antonios Gioxas, cu domiciliul în Grecia, Atena, cu reşedinţa în municipiul Constanţa, Adrian Iofcea, din Cernavodă, şi Ioannis Skantzikas, cu domiciliul în Grecia şi reşedinţa în municipiul Constanţa.
 
Precizăm că Ioannis Skantzikas este una şi aceeaşi persoană care, potrivit declaraţiei de avere a lui Radu Mazăre din 2008, a fost împrumutată de fostul edil-şef al municipiului Constanţa cu 600.000 de euro. Aşa cum am mai arătat, numele lui Ioannis Skantzikas mai este asociat de Black Sea Suppliers SRL, Europroiect SRL, InstalatoruL SRL, Iolkos Invest SRL, Metal Trade SRL, Oro Construct SRL, Oro Invest SRL.
 
Citeşte şi:
 
Modificări în firma controlată de grecii Antonios Gioxas şi Ioannis Skantzikas

Grecii de la Blue Beach vor ridica un ansamblu imobiliar în Mamaia. Legături cu fostul primar al Constanței, Radu Mazăre

Grecul Ioannis Skantzikas nu mai este administrator al societății Innotube SRL

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii