Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă lună de licitaţii la fisc Apartamente, terenuri, tractoare şi chingi, toate la preţuri de chilipir

ro

25 May, 2012 02:39 3379 Marime text
Luna mai va fi una plină pentru Administraţiile Finanţelor Publice din municipiile Constanţa şi Mangalia, care vor organiza o serie de licitaţii pentru valorificarea bunurilor societăţilor comerciale datoare către stat. Doritorii de chilipiruri vor putea cumpăra autoutilitare, apartamente, spaţii comerciale şi tractoare.

Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Mangalia organizează, pe 6 iunie, licitaţie pentru valorificarea bunurilor care aparţin societăţii debitoare Antonicris Team SRL. Participanţii la licitaţie vor putea achiziţiona o autoutilitară Renault Kangoo. Preţul de pornire al licitaţiei este de 8.126 de lei. În aceeaşi zi, fiscul din Mangalia va scoate la mezat un bun imobil, proprietatea debitorului SC Per Sieg SRL. Este vorba despre un apartament de două camere, situat în municipiul Constanţa, bulevardul 1 Mai, nr. 37. Preţul de evaluare al imobilului este de 182.847 de lei (exclusiv TVA). La cea de a treia licitaţie, organizată pe 6 iunie, Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Mangalia va valorifica bunurile societăţii Transfer Neptun SA. Participanţii la această licitaţie vor putea cumpăra două tractoare Volvo, la preţul de 47.868 de lei fiecare. La rândul său, pe 4 iunie, fiscul constănţean va scoate la mezat, pentru a doua oară, două terenuri intravilane, care aparţin societăţii Arconi Star SRL. Participanţii la licitaţie vor putea achiziţiona două terenuri intravilane de 3.333,8 mp şi, respectiv, 3.333,95 mp, ambele situate în municipiul Constanţa, pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 165. Preţul de evaluare al celor două terenuri este de 753.825 de lei şi, respectiv, 790.950 de lei (exclusiv TVA). Pe 6 iunie, Administraţia Finanţelor Publice a municipiului Constanţa va încerca să vândă un bun al societăţii Vepan SA. Este vorba despre un imobil, care reprezintă un spaţiu comercial (magazin), în suprafaţă utilă de 836,58 mp şi suprafaţa desfăşurată de 938 mp, situat în municipiul Constanţa, pe strada Griviţei, nr. 32. Preţul de evaluare al acestui imobil este de 2.063.500 de lei (exclusiv TVA). La cea de a doua licitaţie, organizată pe 6 iunie, fiscul constănţean va valorifica proprietăţile debitorului Deltahoist SRL. Este vorba despre lanţuri de zale scurte Deltalock, chingi de ancorare Deltasling, chingi circulare Deltasling, lanuri galvanizate. Valoarea totală a bunurilor se ridică la suma de 58.468,88 de lei. Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până în ziua precedentă licitaţiei, dovada plăţii taxei de participare, care reprezintă 10% din preţul de pornire.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • marius 25 May, 2012 08:42 Curat chilipir! De fapt sunt mai mari decat pretul pietei. Si asta fara sa mai adaugam si urmatorii 24% (tva-ul).