Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă investiție Lidl în municipiul Constanța! A fost solicitat aviz de gospodărire a apelor. Detalii

ro

23 Nov, 2018 00:00 2651 Marime text
SC Lidl România SCS, cu sediul în comuna Chiajna, județul lifov, în calitate de investitor pentru municipiul Constanța, în calitate de beneficiar, a anunțat că va solicita de la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral aviz de gospodărire a apelor pentru realizarea lucrărilor la două proiecte:  „Amenajare spații verzi cu alei pietonale și mobilier urban -  lot 3“ și  „Amenajare spații verzi cu alei pietonale și mobilier urban - lot 1“. Proiectul „Amenajare spații verzi cu alei pietonale și mobilier urban -  lot 3“ va fi realizat în Bazinul Hidrografic Litoral, în intravilanul municipiului Constanța, Faleza Constanța, zona Plaja Modern și Podul Pescărie, Lot 3 - Poligonul 1, identificat prin număr cadastral 248993 și 232235. Aceasta este o investiție nouă.
 
Proiectul „Amenajare spații verzi cu alei pietonale și mobilier urban - lot 1“ va fi realizat în Bazinul Hidrografic Litoral, în intravilanul municipiului Constanța, Faleza Constanța, zona Plaja Modern și Podul Pescărie, Lot 1, identificat prin număr cadastral 249005 (investiție nouă).
 
Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pentru cele două proiecte pot contacta solicitantul. De asemenea, persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa solicitantului sau Administrației Bazinale de Apă Dobrogea - Litoral.

Lidl România SCS, în datele Registrului Comerţului

Firma a luat fiinţă în anul 2007 şi are sediul social în comuna Chiajna. Capitalul social subscris, de 532.564.992 de lei, integral vărsat, este compus din 29.586.944 de acţiuni. Valoarea unei acţiuni este de 18 lei. Lidl România SCS este deţinută de Lidl România SRL, cu 0,0000034% din capitalul social, Lidl România GMBH, cu sediul în Germania, cu 99,9999966% din capitalul social. Persoane împuternicite sunt Lidl România SRL, reprezentată prin Marco Giudici, născut în Brescia, Italia, Frank Wagner, născut în Hamburg, Germania, Ionuţ Octavian Preda, născut în Bucureşti, Avril Doran O' Hehir, născut în Dublin, Irlanda, şi Dragoş Ionescu, născut în Bucureşti. Lidl România SCS se ocupă de închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii