Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:36 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă inaugurare la Spitalul Judeţean Constănţenii vor beneficia de tratament cardiologic intervenţional (galerie foto)

ro

24 May, 2012 02:24 2582 Marime text
spitalul_judetean_-_inaugurare_1.jpgSpitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a inaugurat, ieri, Centrul de Chirurgie Intervenţională „Cardiolife", o investiţie privată de un milion de euro.

Ieri, în jurul prânzului, preşedintele Nicuşor Constantinescu şi prefectul Bogdan Huţucă, au participat la inaugurarea Centrului de Chirurgie Intervenţională din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean. Printre invitaţi s-a numărat şi directorul DSP, Constantin Dina, rectorul Universităţii Ovidius, prof. univ. dr. Dănuţ Tiberius Epure, dar şi familia lui Nicuşor Constantinescu: soţia şi fiica Smaranda. Inaugurarea centrului a început cu o slujbă religioasă, oficializată de Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie. „Sărbătorim două evenimente: inaugurarea Centrului de Chirurgie Intervenţională, care va salva zeci de vieţi, dar şi prezenţa printre noi a prefectului judeţului Constanţa", a declarat managerul Spitalului Judeţean, dr. Dănuţ Căpăţînă.

spitalul_judetean_inaugurare_1.jpg „Dezvoltarea acestui centru este un plus de imagine pentru spital şi un plus de încredere pentru pacienţi", a declarat prefectul Bogdan Huţucă. Preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu, a precizat că la Constanţa a fost înfiinţat un Departament al Inimii.„La Constanţa nu se va mai muri cu zile, aşa cum se întâmpla în trecut. Avem un triunghi al inimii, format din: Secţia de Chirurgie cardiovasculară, Clinica de Chirurgie şi Centrul de Chirurgie Intervenţională. La Centrul din cadrul UPU vor lucra trei specialişti din Timişoara, care sunt printre cei mai buni din Europa. De asemenea, vom introduce judeţul Constanţa în Programul Naţional al Inimii, pentru a putea salva cât mai multe vieţi", a subliniat preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii