Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:38 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă firmă de piese auto la Constanța

ro

18 Oct, 2016 12:50 2985 Marime text
Tribunalul Constanța a dispus, recent, autorizarea constituirii unei noi societăți comerciale în municipiul Constanța. Este vorba de SC ECO SMART PRODUCTION SRL, firmă cu principalul domeniul de activitatep producția de piese și accesorii pentru autovehicule și pentru motoare de autovehicule.
 
Firma are doi asociați: Luminița Ungureanu și Enghin Omer, acesta din urmă asigurând și funcția de administrator al societății comerciale.
 
SC ECO SMART PRODUCTION va avea sediul social pe Aleea Căprioarei, nr. 5, în Constanța și are un capital social integral subscris de 200 de lei, divizat în 20 de părți sociale a câte 10 lei fiecare.
 
Potrivit datelor de la Registrul Comerțului, Enghin Omer este un om de afaceri experimentat. El mai figurează ca asociat în alte două societăți comerciale aflate în funcțiune (Ecoterm Prod SRL și Eco Wood Solutions SRL), dar și în alte șase societăți comerciale radiate.
 
Luminița Ungureanu, are 28 de ani și mai apare la Registrul Comerțului ca asociat și în cadrul Spring Colors International SRL, firmă cu sediul în Sinoe. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii