Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O măsură a ANAF afectează veniturile societăţii Oil Terminal SA (document)

ro

14 Jan, 2019 10:54 2133 Marime text

Societatea Oil Terminal informează acţionarii şi investitorii ca, urmare a intrarii in vigoare a Ordinului nr. 3236/27.12.2018 emis de Agenția Națională de Administrare Fiscală, s-au modificat conditiile de autorizare a comerciantilor de produse petroliere, iar o parte dintre clienții Oil Terminal nu vor putea îndeplini noile condițiile tehnice de reautorizare impuse de acest ordin.

Astfel, atestatele de comercializare ale operatorilor economici, inclusiv cei care încărcau produse energetice în autocisterne pe bază de contract de prestări servicii la Oil Terminal SA își pierd valabilitatea incepand cu data de 31.01.2019 Incepand cu data de 01.02.2019, activitatea de incarcare motorina la autocisterne in Oil Terminal SA se va reduce substantial, conducand la o scadere a veniturilor cu 3-4% din cifra de afaceri.

Oil Terminal a demarat etapele necesare obtinerii autorizatiei pentru utilizarea garanției globale conform prevederilor legale, urmand ca Directia Regionala Vamala Galati sa comunice valoarea necesară a fi garantată.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii