Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O hală de prelucrări mecanice care aparține Șantierului Naval Mangalia, scoasă la vânzare. Ce se va face cu suma obținută

ro

27 Aug, 2020 00:00 1655 Marime text
  • Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor a societății Șantierul Naval Mangalia SA s-a întrunit pe 30 iunie
  • S-a decis vânzarea unei hale de prelucrări mecanice
 
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată decizia luată de Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor a societății Șantierul Naval Mangalia SA.
Decizia a fost luată în urma ședinței din data de 30 iunie 2020. Astfel, Adunarea Generală a Acționarilor Societății Șantierul Naval Mangalia SA, întrunită în ședință ordinară din data de 30 iunie 2020, legal constituită prin prezența reprezentantului Ministerului Economiei, Anca Ruxandra Neacșu, numită prin Ordinul ministrului economiei, energiei și mediului de afaceri nr. 1954/26.06.2020 și desfășurată prin mijloace electronice, hotărăște astfel:
  • Ia act de rezultatele Raportului de evaluare clădiri, terenuri și echipamente industriale nr. 928/07.05.2020, întocmit de evaluatorii autorizați Agachi Ștefan Ciprian și Saraev Ionuț, prin Dobrogea Eval SRL.
  • A aprobat vânzarea activului „Hală prelucrări mecanice, inclusiv terenul și mijloacele fixe (4 poduri rulante), situat în localitatea Mangalia, str. Intrarea Portului nr. 1, în următoarele condiții: organizarea unei prime licitații cu strigare numai pentru IMM-uri conform legii, cu prețul de pornire a licitației de 666.576 euro (fără TVA), pasul de licitare – 5% din prețul de ofertă, garanția de participare – 3% - 96.900 lei, taxa de participare – 500 lei. Ca modalitate de plată se pretează un termen de 30 de zile lucrătoare sau, dacă nu se înregistrează nicio ofertă cu plata integrală, se poate accepta și plata în rate – maxim 36 de rate lunare egale, cu un avans de 20% din prețul de ofertă.
  • Utilizarea sumelor obținute din valorificarea activului se va face astfel: plata datoriilor către bugetul de stat și bugetele locale, plata datoriilor către bugetul asigurărilor sociale de stat și bugetele fondurilor speciale, plata altor datorii, efectuarea de investiții, finanțarea activelor cuprinse în obiectul de activitate, efectuarea cheltuielilor legate de îndeplinirea obligațiilor legate de conformare la cerințele de protecție a mediului, alte destinații.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii