Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Vaslui, nemulţumită de licitaţia pentru serviciile de pază organizată de RAEDPP Constanţa (document)

ro

08 Aug, 2015 00:00 5360 Marime text
Societatea Romold SRL, cu sediul în Vaslui, a apelat la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), fiind nemulţumită de o procedură publică organizată de Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) Constanţa. SC Romold SRL, cu sediul în Vaslui, reprezentată legal de administrator Vasile Mihoci, a depus contestaţia nr. 910/10.07.2015, înregistrată la CNSC sub nr. 12925/10.07.2015. Aceasta a fost formulată împotriva documentaţiei de atribuire elaborate de RAEDPP Constanţa în cadrul procedurii de atribuire „prin selecţie de oferte, conform normei interne“, a contractului având ca obiect „Servicii de pază şi protecţie a sediilor RAEDPP Constanţa şi a obiectivelor de interes local aflate în administrarea sa“. Astfel, a fost solicitată obligarea autorităţii contractante de a remedia documentaţia de atribuire prin eliminarea criteriului de calificare referitor la interzicerea subcontractării serviciilor de intervenţie şi monitorizare în dispecerat, precum şi suspendarea procedurii de atribuire. În baza documentelor depuse de părţi, CNSC a respins contestaţia formulată de SC Romold SRL, în contradictoriu cu RAEDPP Constanţa, ca urmare a neconstituirii garanţiei de bună conduită.

În ce constă contractul


Reamintim că RAEDPP Constanţa, în calitate de autoritate contractantă, a organizat o licitaţie privind achiziţia serviciilor de pază şi protecţie a sediilor regiei şi a obiectivelor de interes local aflate în administrarea sa. Valoarea estimată a achiziţiei este de 1.092.209,76 de lei fără TVA. Serviciile de pază vor fi prestate la următoarele adrese: sediul RAEDPP Constanţa din bulevardul Tomis nr. 101, sediul DPTO de pe strada Răscoalei nr. 4, Piaţa Griviţei, Piaţa Tomis III, Piaţa Tomis Nord (Cireşica), Piaţa Brotăcei, Parcul de distracţii Ţara Piticilor din Parcul Tăbăcărie, Parcul de distracţii Ţara Piticilor din bulevardul I.C. Brătianu, Parcul de distracţii Ţara Piticilor de pe strada Nalbei, Pista de Rolleri, Skateri, Biciclişti din Parcul Tăbăcărie şi Campusul Social „Henri Coandă“ de pe strada Ştefaniţă Vodă. Ofertele depuse au fost deschise pe data de 13 iulie.

Despre Romold SRL

Aşa cum arată Registrul Comerţului, consultat pe data de 7 august 2015, societatea Romold SRL a fost înregistrată în anul 1998 şi are sediul social în municipiul Vaslui, strada Războieni. Firma are un capital social subscris de 240.000 de lei, integral vărsat, compus din 24.000 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociat unic şi administrator al societăţii este Vasile Mihoci, născut pe 1.04.1951, în Vaslui. Activitatea principală a societăţii constă în „activităţi de protecţie şi gardă“. Numele lui Vasile Mihoci mai apare şi în societăţile Euro Route SRL, Neo Route SRL, Stasform Consult SRL şi Alfa Security Service SRL (întrerupere temporară de activitate). În anul 2012, societatea şi-a adjudecat contractul „Servicii de pază, protecţie şi securitate a obiectivelor, bunurilor, valorilor aparţinând Sucursalei Electrocentrale Constanţa, precum şi protecţia personalului aflat în incintă, în timpul serviciului“, în valoare de 470.245,63 de lei, atribuit de Electrocentrale Bucureşti SA.
 
Răspunsul formulat de CNSC este disponibil în secţiunea „Documente“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii