Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Iaşi a cumpărat spaţiu publicitar în Times Square pentru a le ura „La mulţi ani” românilor din întreaga lume (VIDEO)

ro

01 Dec, 2021 18:06 1622 Marime text

 
  • Compania Grow Business Development din Iaşi, specializată în consultanţă de afaceri, audit operaţional şi financiar, a achiziţionat spaţiu publicitar în cunoscuta piaţă Times Square din New York, pentru a le ura „La mulţi ani” românilor.


O companie din Iași a făcut un gest deosebit și a închiriat pentru două zile spațiu publicitar în Times Sqaure pentru a le transmite românilor ”La mulți ani”.



Compania Grow Business Development din Iaşi, specializată în consultanţă de afaceri, audit operaţional şi financiar, a achiziţionat spaţiu publicitar în cunoscuta piaţă Times Square din New York, pentru a le ura „La mulţi ani” românilor, scrie  ziaruldeiasi.ro.



Fondatorul companiei, Anca Hreamătă, a declarat pentru News.ro că mesajul este proiectat pe un panou în celebra piaţă din New York, iar spaţiul respectiv a fost achiziţionat pentru două zile.

 

“Am vrut să marcăm Ziua Naţională şi am cumpărat spaţiu publicitar în Times Square. Le transmitem la mulţi ani tuturor românilor, oriunde s-ar afla, iar mesajul nostru este vizibil timp de două zile. Mă mândresc că sunt româncă, iar prin compania pe care o conduc vrem să deschidem graniţele într-o perioadă în care România este greu încercată.


Suntem bucuroşi că pe de o parte putem striga în gura mare că suntem brand românesc, dar pe de altă parte punem România la loc de cinste, acolo unde îi este meritul“, a afirmat Anca Hreamătă.



Postarea de pe pagina de Facebook a Grow Business Development



 La început, românii au fost cei care ne-au fost mereu aproape, susținându-ne negreșit.


Astăzi, spunem La mulți ani tuturor românilor de pretutindeni, chiar și celor din Times Square!

Sursa foto-video: Facebook/ Grow Business Development
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii