Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Constanța a câștigat la CNSC. Administrația locală din Roșia Montană trebuie să-i reevalueze oferta

ro

12 Oct, 2020 00:00 2292 Marime text
  • O firmă din Constanța a atacat la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor o licitație organizată de primăria de la Roșia Montană
  • Achiziția vizează elaborare documentație pentru Plan Urbanistic Zonal (PUZ) în vederea elaborării documentației pentru autorizarea executării lucrărilor de construcții pentru modernizare drumuri comunale și locale în comuna
  • Este vorba despre firma Agorapolis SRL cu sediul social în Constanţa deţinută de Mihaela Puşnava
  • Societatea din Constanța, care a întocmit zeci de PUZ-uri locale și în anul 2017, chiar și strategia de dezvoltare turistică a municipiului

O firmă din Constanța a atacat la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor o licitație organizată de primăria de la Roșia Montană.
Achiziția vizează elaborare documentație pentru Plan Urbanistic Zonal (PUZ) în vederea elaborării documentației pentru autorizarea executării lucrărilor de construcții pentru modernizare drumuri comunale și locale în comuna Roșia Montană, Etapa I, județul Alba.
Este vorba despre firma Agorapolis SRL cu sediul social în Constanţa. Societatea este deţinută de Mihaela Puşnava. Tot ea este şi administrator al societăţii, care are ca domeniu principal de activitate „activităţi de arhitectură, inginerie şi servicii de consultanţă tehnică legată de acestea“.
Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a admis contestația – vezi secțiunea “documente” depusă de societatea din Constanța, care a întocmit zeci de PUZ-uri locale și în anul 2017, chiar și strategia de dezvoltare turistică a municipiului Constanța.
Potrivit deciziei CNSC, primăria comunei Roșia Montană trebuie să reevalueze oferta Agorapolis, pe care inițial o declarase inacceptabilă. Decizia CNSC poate fi atacată cu plângere în instanță în 10 zile de la comunicare.

Citește și:

Agorapolis SRL va realiza strategia de dezvoltare şi promovare a turismului constănţean

Cinci PUZ-uri capitale pentru primăria Constanța vor fi realizate de două firme din municipiu. Două documentații de urbanism, anulate administrativ (documente)

Consultare publică pentru o stație de carburanți amplasată în municipiul Constanța pe bulevardul Aurel Vlaicu (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii