Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă de contabilitate îşi face intrarea pe piaţa de profil din Constanţa

ro

27 Oct, 2016 22:44 6954 Marime text
Societatea comercială  FOR FUTURE WIN SRL, cu sediul social pe strada Soveja, nr. 114 din Constanţa a primit, recent, aviz favorabil de înregistrare, după cum se arată într-un extras de rezoluţie a instanţei, publicat în Monitorul Oficial.
 
Firma este fondată de doi constănţeni Marcela şi Valentin Corleancă şi are ca domeniul de activitate contabilitate şi audit financiar; consultanţă în domeniul fiscal. Societatea are un capital social de 200 de lei, integral vărsat, divizat în 20 de părţi sociale a câte 10 lei fiecare. Administratorul firmei este Valentin Corleancă.  Acesta mai figurează la Registrul Comerţului ca asociat şi în cadrul FOR FUTURE SRL, societate comercială înfiinţată în 2007 şi care activează tot în domeniul financiar-contabil, cu sediul social pe strada Soveja, nr. 114, în Constanţa.

Un contabil cu experienţă şi renume în Constanţa este şi Marcela Corleancă. Ea mai apare la Registrul Comerţului ca asociat şi în cadrul FOR FUTURE NEW SRL, firmă înfiinţată în august 2016, cu sediul social pe strada Traian din Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii