Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O familie din Constanţa a depus dosarul acum şapte ani pentru o locuinţă ANL. Proiectul, pe ordinea de zi a şedinţei CLM (document)

ro

29 Oct, 2018 00:00 1981 Marime text
Consiliul Local Municipal Constanţa se întruneşte în şedinţă ordinară pe data de 31 octombrie 2018. Printre proiectele aflate pe ordinea de zi ele se află şi cel privind repartizarea unor spaţii de locuit construite de ANL în regim de închiriere din recuperări.
 
Potrivit documentaţiei municipalităţii, se aprobă repartizarea spaţiilor de locuit construite de ANL în regim de închiriere situate pe raza municipiului Constanţa. Hotărârea va fi comunicată Direcţiei Administrare Imobile din cadrul RAEDPP Constanţa, în vederea aducerii la îndeplinire şi spre ştiinţa Instituţiei Prefectului - Judeţul Constanţa.
 
Conform proiectului, sunt două locuinţe situate pe strada Brizei, în blocurile OB7, respectiv OB5, pentru două persoane. Primul apartament este repartizat unei familii formate din trei persoane, iar cea de-a doua locuinţă este repartizată unei persoane singure. În primul caz, dosarul a fost înregistrat la Biroul Imobile încă din anul 2011, iar cea de-a doua persoană, din anul 2013.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza proiectul de hotărâre al CLM Constanţa ce urmează a fi dezbătut în şedinţa din 31 octombrie.     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii