Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Numerologul Milena, despre cei mai puternici oameni ai României

ro

21 Jan, 2013 21:48 3538 Marime text
numerologie.jpgCu griji şi emoţii, cu agitaţie şi permanente modificări, cu speranţe şi dezamăgiri, anul 2012 abia dacă mai este pomenit. 2013 aduce pentru toţi, cu a sa vibraţie 6, mai multă implicare, seriozitate, responsabilitate.

Ne maturizăm în acest an, suportăm efectele faptelor noastre, ne admirăm realizările şi de cele mai multe ori plângem amar.

Privim către ecranele televizoarelor din care ne zâmbesc ferice mai-marii ţării, de la Bucureşti. Zâmbim şi noi, bombănim cătrăniţi, oprim radiatorul, adăugăm pe pat o pătură în plus, adormim fericiţi, le-am spus noi ce aveam de spus.

Iar ei... Ei ce mai fac?

Despre Traian Băsescu zice lumea că s-ar fi transformat într-un preşedinte liniştit.

numerologie_Milena_Farcas_01.jpgAnul 2013 are pentru preşedintele României vibraţie 3. Asta înseamnă noroc. Mult noroc. El nu este un tip norocos. A fost înzestrat cu putere de muncă, disciplină, luciditate, loialitate, răbdare, la nevoie şi capacitatea de a discerne fără a se îndoi. Norocul însă a fost doar un rezultat al calităţilor sale. În acest an totul e diferit. Îi iese tot ce şi-a dorit. Este mai agitat, mai pontos, mai entuziast. E drept că va avea şi toane, va fi mai impulsiv, intolerant, gelos peste măsură. În ianuarie, Traian Băsescu pregăteşte pe-ndelete tot planul ce urmează a-l desfăşura. Este practic, muncitor, organizat, disciplinat şi rece. În februarie, pregăteşte schimbările pe care le ţine la secret, este mai maleabil, pare mai înţelegător, joacă tare şi riscă îngrozitor. Pare altfel, se mişcă altcumva, vorbeşte de parcă nu ar mai fi el. Nu vă speriaţi, face parte din joc. În martie arată o carte, vorbeşte despre calităţile ei, restul le ţine încă departe. Anul e lung, pretenţiile mari. Se implică, îşi asumă responsabilităţi, surprinde. În aprilie, mai retras, mai serios, caustic, inabordabil. Totul se desfăşoară altcumva. Un sfat prietenesc: nu-l supăraţi, nu-l abordaţi, nu încercaţi a-l sfătui! O încurcaţi, pe loc. În mai câştigă orice bătălie, iese în faţă, declară, se luptă, este ambiţios, raţional, insistent. Nu-i scapă nimeni şi nimic ochiului atotvăzător. Mereu nemulţumit, dorind mereu mai multe şi mai bine, este atent, vigilent şi răzbunător. În iulie este mai sigur şi mai independent, raţional şi încăpăţânat, mai tiranic decât ştiţi cu toţii că este. Deosebit de norocos în septembrie, în octombrie semnează, clădeşte, construieşte, clarifică. Totul e bine şi pare frumos pentru preşedintele Traian Băsescu în acest an, cu o condiţie: un control suplimentar la cardiolog, mai multă putere de stăpânire a dorinţei de a realiza totul în acest an. Este agitat, implicat, nervos, vrea totul, nu stă pe margine, nu se linişteşte, e agitat. Orice durere de cap devine periculoasă, orice se transformă în migrenă este semnal de alarmă. În rest, şi anul viitor va fii bine- mersi.

Dacă pentru preşedintele Băsescu anul 2013 este chiar foarte bun, George Crin Laurenţiu Antonescu trece prin momente de chin. Anul 2013 are pentru el vibraţie 9. Este anul sfârşitului de capitol. Mai îngrijorat, mai supărat, Antonescu îşi priveşte prietenii în ochi şi descoperă trădătorii. Se scutură de colb, se încarcă de griji, simte că vrea să plece, ştie că nu are cum altcumva decât încărcat de durere. Se simte frustrat, împovărat de griji. Pentru acest motiv este tot mai sarcastic, mai posesiv, devenind uneori chiar vulgar. Anul acesta are vibraţie 9 pentru Antonescu. Teoretic ar trebui să-l apere de marile necazuri, el având cifra destinului 9 din 3 şi 6. Practic îl fereşte de tot ce poate fi mai rău, de accidente cumplite sau de moarte. În rest va trece prin momente grele, va rupe prietenii, va renunţa la relaţii, se va simţi uneori fără un scop în viaţă. Trece printr-un moment crucial cu vibraţie 6, care-l îndeamnă să încerce a fi mai responsabil, dar şi mai vanitos. Poate exista tentaţia de a se întoarce la catedră, unde sigur ceilalţi ar ţine cont de opiniile lui. În rest, dezamăgiri, griji, teatralitate. Cel mai greu îi va fi în septembrie. În mai va schimba tot: poate parteneri, poate felul de a se comporta, poate locuinţa sau afacerea. Este luna în care renunţă şi modifică ceva important.

Victor Ponta nu se teme de nimic în acest an. Pare să aibă totul bine pregătit: discursul, temele, comportamentul, răspunsurile. 2013 are pentru el vibraţie 8. Este mai energic, mai încăpăţânat. Pentru el, în 2013 nu există nu se poate, nu acceptă eşec, nu este mulţumit de nimic, vrea totul şi îi trage pe toţi de urechi. De la politicieni la jurnalişti. Nu este deloc fericit, chiar dacă totul se desfăşoară într-un ritm susţinut şi deosebit de rapid, după un plan îndelung stabilit. Vrea mai bine, mai mult, mai cu avânt. Este ager, eficient, raţional, insistent, intolerant, irascibil. E permanent pus pe harţă. Nu uită nimic, nu iartă pe nimeni, îi altoieşte pe toţi. E sigur pe el, stăpâneşte situaţia, observă detaliile şi pedepseşte orice încălcare a ordinelor date de el. pe scurt, i-au crescut aripi, e conştient de ele şi de puterea lor, le foloseşte cu îndemânare. Se transformă încet-încet într-un soi de satrap, dacă situaţia o cere. Şi o cere tot mai des, n-aţi observat?

În ianuarie şi octombrie ceva mai îmbufnat, se ceartă cu unii, îi termină pe alţii, uită de prietenii. În februarie şi noiembrie devine tot mai sigur, mai curajos, mai încăpăţânat şi activ. Este tot mai plin de sine, mai puternic, nu acceptă parteneri, vrea totul singur şi totul foarte bine. Pe piedestal există un singur jilţ şi este pentru el. În martie şi decembrie plouă cu ocazii de a semna tot soiul de contracte de parteneriat. Va deveni mai diplomat, mai cooperant şi plin de tact. E drept că aprilie îi aduce norocul în zbor, şi emoţii, şi călătorii, şi taine. E de bine. În mai construieşte din greu şi serios la un proiect ce se va dovedi solid. Foarte ambiţios în septembrie şi pregătit pentru o schimbare de direcţie în mai.

În 2012, mai marii ţării, cei ce se vedeau, erau toţi 3. Acum, c-a mai trecut un an, rămas-au doi cărora pare a le merge tot mai bine. Nu-i plângeţi foarte tare, ei vor găsi mereu o cale de-a supravieţui. Antonescu, din 2014 va redeveni mai activ. Pe unde şi cum nu pot spune: dacă la Tulcea sau poate la Madrid. Ponta, în 2014 va fi ceva mai trist, iar Traian Băsescu încă de neînvins.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii