Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA Tudorache și Gentea au fost revocați din funcție. A început procedura de selecție pentru consiliul de administrație

ro

28 Jan, 2021 07:48 1465 Marime text

 
  • Acționarii Societății Naționale Nuclearelectrica S.A. (denumită în continuare “Societatea” sau “SNN”), s-au întâlnit la prima convocare a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor.

Societatea Națională Nuclearelectrica S.A informează că în urma dezbaterilor Adunării Generale Ordinare a Acționarilor care au avut loc în data de 27 ianuarie 2021, s-a hotărât revocarea din funcție a lui Iulian Robert Tudorache și a lui Cristian Gentea.

Revocarea lui Iulian Robert Tudorache din funcția de membru al Consiliului de Administrație vine ca urmare a renunțării la mandat.

Revocarea lui Cristian Gentea din funcția de membru al Consiliului de Administrație este o urmare a incetării de drept a contractului de mandat având în vedere intervenirea unui caz de incompatibilitate prin ocuparea unei funcții alese în cadrul administrației publice.

Aceste hotărâri au fost adoptate cu 254.161.670 de voturi reprezentând 100% din totalul voturilor deținute de acționarii prezenți sau reprezentați.

Pe lista hotărârilor se află și aprobarea declanșării procedurii de selecție a doi membri în Consiliul de Administrație al Societății Naționale Nuclearelectrica SA, conform prevederilor OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii