Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA organizează licitație pentru amenajarea unui bazin pentru colectarea apei uzate menajere (document)

ro

11 Aug, 2020 00:00 1542 Marime text
  • Nuclearelectrica SA caută societate care să se ocupe cu lucrări pentru amenajarea unui bazin pentru colectarea apei uzate menajere.
Societatea Națională Nuclearelectrica SA organizează licitație publică pentru amenajarea unui bazin vidanjabil pentru colectarea apei uzate menajere aferente Pavilion #10 CNE Cernavodă.
Valoarea estimată a contractului este de 232.787 lei.

Descrierea contractului

 
Obiectul achizitiei il reprezinta realizarea de lucrari de "Amenajare bazin vidanjabil pentru colectare ape uzate menajere aferent Pavilion # 10 CNE Cernavoda" si constau in: a. Prestarea serviciilor de proiectare, inginerie si management de proiect, elaborarea documentatiilor necesare pentru obtinerea certificatului de avizului de gospodarire a apelor, acordului de mediu si autorizatiei de construire, cu intocmirea proiectului tehnic de executie si a detaliilor de executie necesare amenajarii bazinului vidanjabil conform Temei de proiectare anexate (Anexa 1) caietului de sarcini; b. Procurarea echipamentelor, materialelor si serviciilor necesare pentru finalizarea obiectivului de investitii; c. Executia lucrarilor de constructii-montaj conform proiectului tehnic de executie; d. Pregatirea personalului Achizitorului pentru exploatarea si intretinerea bazinului vidanjabil; Pavilionului #10 CNE este situat in localitatea Stefan cel Mare, com. Saligny, județul Constanta.
 
Durata de finalizare a proiectului, care este de maxim 30 zile de la semnarea contractului. Durata de executie a proiectului este de maxim 6 luni de la obtinerea autorizatiei de construire, inceperea lucrarilor fiind conditionata de obtinerea autorizatiei de construire.
 
Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 21.08.2020, ora 11:23.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
Citește și:

Ce bani alocă Societatea Naționala Nuclearelectrica pentru expertiză tehnică în cadrul obiectivului de investiții “Reamenajare U#5" (document)

Societatea Naționala Nuclearelectrica cumpără consumabile pentru laborator (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii