Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica SA cumpără servicii de reparații pentru sistemele de la Unitățile 1 și 2 ale CNE Cernavodă. Cât va scoate din conturi (document)

ro

13 Aug, 2019 00:00 1260 Marime text

Societatea Națională Nuclearelectrica SA anunță organizarea și desfășurarea unei proceduri publice pentru atribuirea unui contract care prevede executarea reparațiilor pentru sistemele de la Unitățile 1 și 2 ale CNE Cernavodă“.

Este vorba despre contractul „Servicii de asistență tehnică și reparații pentru sistemele Gaz cromatograf și Sistemele de analiză scurgeri de D2O în H2O existente la Unitățile 1 și 2 ale CNE Cernavodă“. Valoarea estimată a achiziției este de 1.819.000 lei.

Ofertele sau cererile de participare vor fi depuse până pe data de 9.09.2019, ora 15:00. Acestea vor fi deschise în aceeași zi și la aceeași oră. Garanția de participare este de 18.199 de lei, iar garanția de buna execuție este de 10% din valoarea contractului (fără TVA). Durata contractului, a concesiunii, a acordului-cadru sau a sistemului dinamic de achiziții este de 48 de luni.

Contractul are ca obiect achiziția serviciilor de asistență tehnică și reparații pentru sistemele Gaz Cromatograf și sistemele de Analiză scurgeri de D2O în H2 O existente la Unitățile 1 și 2 ale CNE Cernavodă; furnizarea pieselor de schimb pentru sistemele Gaz Cromatograf și sistemele de Analiză scurgeri de D2O în H2O existente la Unitățile 1 și 2 ale CNE Cernavodă. Serviciile care vor fi prestate constau în: servicii pentru sistemele de Analiză scurgeri de D2O în H2O (4 analizoare), asistență tehnică pentru sistemele existente la Unitățile 1 și 2, în cadrul unui abonament, asistență tehnică în regim de urgență, la cererea achizitorului, în maxim 8 ore de la solicitare;  mentenanță preventivă, verificări on-site a stării sistemelor de Analiza scurgeri D2O in H2O de la cele două unități (4 analizoare), care vor include și calibrarea/validarea analizoarelor. Prestatorul va asigura toate materialele, piesele de schimb, consumabilele și echipamentele necesare verificării. Pentru serviciile de reparații. Prestatorul va asigura toate materialele, piesele de schimb și echipamentele necesare; valoarea maximă alocată pentru aceste materiale/piese de schimb va fi de 30.000 de euro. Piesele de schimb vor fi noi, nefolosite și identice cu cele originale.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul entității contractante, responsabile de organizare, derularea și finalizarea procedurii de atribuire, sunt: Dan Bigu - director CNE Cernavodă, Adrian Mihai - director de Producție CNE Cernavodă, înlocuitor de drept director CNE Cernavodă, Ghelbereu Valerian Sorin - director tehnic, înlocuitor de drept director CNE Cernavodă, Sibel Chespi - director economic CNE Cernavodă, Georgeta Ionescu - înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Carmen Frunză - înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Titina Holobiuc - înlocuitor de drept director economic CNE Cernavodă, Milica Raduță - șef Birou Contencios și Juridic, Dana Lavinia Vladu-Dinu -  consilier juridic principal, Mariana Laslau - Grup Evaluare, Cost Horatiu Ionescu-inginer șef Departament Planificare Strategică și Achiziții, Florin Georgescu - șef Serviciu Achiziții Produse, înlocuitor de drept inginer șef DPSA, Mihaela Hada - șef SCM, înlocuitor de drept Inginer șef DPSA, Cristian Ion Predescu  - șef SPS, înlocuitor de drept inginer șef DPSA, Ileana Tiron - șef Serviciu Achiziții Servicii și Lucrări, Daniel Elian Mircea – inginer specialist, înlocuitor de drept șef SASL. Persoanele care au întocmit/avizat/aprobat caietul de sarcini sunt: Raul Tompe - inginer OP CNE PR, Marioara Ghelbereu - subinginer OP CNE, Dragos Popa-Nemoiu - șef SSDPIS, Valeria Zaharia - șef SSIR-BTR, Constantin Cătălin Sima - șef SIREA, Irina Florența Marin - șef DDMSM Dan Timoftei – inginer-șef DIR.  

În secțiunea Documente puteți consulta anunțul de participare la această licitație.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii