Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:13 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuclearelectrica cumpără servicii de recepție pentru spațiile de cazare ale Centralei Nucleare Cernavodă (document)

ro

18 Dec, 2018 00:00 2646 Marime text
Societatea Națională Nuclearelectrica SA organizează o licitație pentru achiziția de servicii de recepție pentru spațiile de cazare SNN-CNE Cernavodă și servicii conexe Birou Administrare Complex Cazare.
 
Termenul limită pentru depunerea de oferte este 10 ianuarie 2019, iar valoarea estimată a achiziției se ridică la suma de 812.427 lei.
Potrivit caietului de sarcini, publicat pe licitatiapublica.ro, se dorește achiziționarea de servicii de recepție pentru campus 1, 2, 3 - Cernavodă spații de cazare, locuințe de intervenție - recepție Hotel 1, dar și recepția unui cămin cu 150 de locuri, situat pe strada Unirii din Cernavodă. Al doilea lot se referă la servicii conexe care se desfășoară în cadrul Biroului Administrare Complex Cazare.
 
Persoanele responsabile pentru buna desfășurare a licitației sunt: Dan Bigu, Mihai Adrian, Valerian Sorin Ghelbereu, Titina Holobiuc, Georgeta Ionescu, Carmen Frunză, Milica Raduță, Dana Lavinia Vladu-Dinu, Horațiu Ionescu, Florin Georgescu, Mihaela Hada, Cristian Ion Predescu, Ileana Tiron, Daniel Elian Mircea, Ionela Constandache, Iulian Staicu, Gabriel Doru Micu Gheorghe Cristinel Roșu, Marius Mitrică, George Negulescu, Mariana Laslău.
 
În secțiunea „Documente” puteți vizualiza anunțul de participare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii