Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nu s-a mai putut face nimic Un adolescent a murit în faţa unei săli de jocuri. Totul a început de la un scandal

ro

17 Nov, 2019 20:06 1997 Marime text

Un adolescent a murit la Satu Mare, căzând din picioare când îl legitimau poliţiştii, în faţa unei săli de jocuri, informează observator.tv. 

În faţa sălii doi bărbaţi s-au bătut sălbatic, iar băiatul de 19 ani a fost martor la scandal.

Un tânăr de 19 ani a decedat în fața unui club de jocuri din municipiul Satu Mare. Totul a început de la un scandal, transformat într-o bătaie. Potrivit informațiilor oferite de PresaSM, tânărul s-ar fi speriat și a decedat în urma unui atac de cord. 

Totul s-a întâmplat sâmbătă seara, în jurul orei 22.40, în fața unei săli de jocuri de noroc Satu Mare, unde a izbucnit un scandal între doi bărbaţi, unul în vârstă de 27 de ani, celălalt de 36 de ani. A urmat o bătaie cu pumni, picioare și sticle, iar polițiștii au intervenit pentru aplanarea conflictului.

A urmat apoi legitimarea persoanelor care s-au aflat la fața locului, moment în care tânărul de 19 ani s-ar fi speriat și ar fi suferit un atac de cord.

Acesta a apucat să le spună celor din jur că îi este rău, înainte să cadă. Norocul a făcut ca polițiștii să fi chemat în prealabil ambulanța pentru bărbatul, de 36 de ani, rănit și el la cap.

Echipajul medical de prim-ajutor a reușit, în primă fază, să îl resusciteze pe tânăr. Doar că, ulterior, a intrat din nou în stop cardio-respirator și nu s-a mai putut face nimic pentru el.

Tânărul era cunoscut cu afecțiuni cardiace. În cauză nu sunt suspiciuni, victima nefiind lovită în prealabil de nimeni, aflându-se la fața locului împreună cu tatăl său.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii