Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noul ambasador al Portugaliei la Bucureşti a fost primit de către secretarul de stat George Ciamba

ro

04 Oct, 2017 21:47 1590 Marime text
Secretarul de stat pentru afaceri bilaterale și strategice în spațiul euroatlantic, George Ciamba, l-a primit astăzi, 4 octombrie 2017, pe ambasadorul agreat al Republicii Portugheze la București, Fernando Teles Fazendeiro, în vederea prezentării copiilor scrisorilor de acreditare.

Oficialul român și-a exprimat satisfacția pentru nivelul foarte bun al relațiilor româno-portugheze, mai ales în contextul aniversar prilejuit de împlinirea, la 13 septembrie 2017, a 100 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice între cele două țări.

Ambele părți au evidențiat încrederea că ritmul susținut al contactelor bilaterale, inclusiv cele la nivel înalt, va continua în perioada următoare, cu rezultate concrete în planul cooperării practice între România și Portugalia, în special pe dimensiunea economică și de apărare.

Ambasadorul portughez agreat, Fernando Teles Fazendeiro, a exprimat susținerea pentru dezvoltarea pe mai departe a cooperării dintre cele două state atât pe dimensiunea bilaterală, cât și în plan european și multilateral.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii