Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi puncte pe ordinea de zi a şedinţei AGOA a SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa SA. Ce se va discuta

ro

01 May, 2017 08:48 3250 Marime text
În conformitate cu prevederile legale în vigoare, preşedintele Consiliului de Administraţie al SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa S.A. completează ordinea de zi a şedinţei convocate pentru data de 11 mai 2017 de la ora 11.00 la sediul Ministerului Transporturilor.

Astfel, conform convocării publicate în Monitorul Oficial, pe ordinea de zi au fost adăugate următoarele puncte:
2. Aprobarea remuneraţiei membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie al SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa S.A.
3. Aprobarea formei contractului de administrare ce va fi încheiat cu membrii provizorii ai Consiliului de Administraţie al SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa S.A.
4. Mandatarea reprezentanţilor Ministerului Transporturilor pentru semnarea contractului de administrare cu membrii provizorii ai Consiliului de Administraţie al SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa S.A.

De precizat că, la primul punct aflat pe ordinea de zi a şedinţei convocate pentru data de 11 mai 2017 de la ora 11.00 se află numirea membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie al SN Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa S.A. pentru o perioadă de patru luni.

Data limită până la care s-au putut depune candidaturile pentru administrator provizorii a fost 28 aprilie 2017, ora 15.00.

Formularele de procură pentru participarea la AGOA a Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa S.A. sunt disponibile la adresa www.mk-airport.ro.

După completarea şi semnarea acestora, câte un exemplar al procurii speciale se va depune/expedia în original la sediul societăţii cu 48 de ore înainte de şedinţă, cel de-al doilea exemplar urmând a fi înmânat/expediat reprezentantului.

În cazul în care condiţiile de cvorum nu se vor întruni la data menţionată, AGOA Societăţii Naţionale Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa S.A. se va ţine la data de 12 mai 2017 la aceeaşi oră şi în acelaşi loc, cu aceeaşi ordine de zi. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii