Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi locuri de muncă MECFLEX SRL a deschis Centrul de Afaceri „Carmen Sylva“, la Eforie Sud (galerie foto)

ro

08 Sep, 2014 00:00 3034 Marime text
În sala de conferinţe a Centrului de Afaceri „Carmen Sylva“ din localitatea Eforie Sud, a avut loc, la finalul săptămânii trecute, seminarul de închidere oficială a proiectului „Desfiinţare construcţie existentă şi construire «Centru de Afaceri»“, al cărui beneficiar este SC Mecflex SRL.

Investiţia a fost realizată prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa prioritară 4 - „Sprijinirea dezvoltării mediului de afaceri regional şi local“, domeniul de intervenţie 4.1 „Dezvoltare durabilă a structurilor de sprijinire a afacerilor de importanţă regională şi locală“. Suprafaţa totală construită este de aproximativ 3.252,91 mp. 
Conferinţa a fost susţinută de Dumitru Costea, manager de proiect, alături de care s-au aflat Larisa Podaru, manager general Total Media Shop, dar şi cei care au contribuit în mod direct la construcţia centrului de afaceri. „Obiectivul specific al proiectului este acela de a atrage investiţii şi de a dezvolta potenţialul resurselor umane şi materiale din localitatea Eforie Sud, judeţul Constanţa, pentru a sprijini dezvoltarea mediului de afaceri regional şi local“, a declarat, vineri, Dumitru Costea.
 
Grupul-ţintă al proiectului îl reprezintă cele 59.783 de IMM-uri din regiunea de dezvoltare sud-est, dintre care 23.593 de IMM-uri din judeţul Constanţa. Programul operaţional constă în crearea a 66 de locuri de muncă în cadrul firmelor găzduite, dar şi a altor şase slujbe în cadrul SC Mecflex SRL.
 
Centrul de Afaceri „Carmen Sylva“ oferă o gamă diversificată de servicii întreprinderilor mici, mijlocii şi microîntreprinderilor din judeţul Constanţa şi Regiunea de Dezvoltare Sud-Est. Printre serviciile oferite se numără închirierea de spaţii de birouri, servicii operaţionale de suport, spaţii pentru organizarea conferinţelor, spaţii de parcare, servicii de securitate, servicii de comunicaţii, servicii de recepţie, servicii de curăţenie, spaţii pentru servit masa şi servicii de consultanţă în afaceri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii