Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nod Rutier Cumpăna A4 (km 16+700) - DN39E. Elaborare studiu de fezabilitate și proiect tehnic de execuție

ro

22 Sep, 2020 19:22 2734 Marime text

 
  • Operatorul economic care va realiza acest proiect este Search Corporation SRL, valoarea contractului fiind de 674.387,96 lei, fără TVA.
.
 
 
Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, a fost prezentă astăzi la Ministerul Transporturilor - CNAIR SA, unde s-a semnat proiectul atât de mult așteptat și atât de necesar dezvoltării economice a comunei constănțene, „Elaborare Studiul de fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru obiectivul Nod Rutier Cumpăna A4 (km 16+700) - DN39E“.
 
Operatorul economic care va realiza acest proiect „Elaborare Studiul de fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru obiectivul Nod Rutier Cumpăna A4 (km 16+700) - DN39E este Search Corporation SRL.
 
Valoarea contractului este de 674.387,96 lei, fără TVA.
 
Sursa de finanțare: Proiect cofinanţat de Uniunea Europeană din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructura  Mare 2014-2020..
 
Durata de realizare a contractului este: 8 de luni compusa din:
 
a) realizarea Studiu de fezabilitate - 3 luni de la data semnării contractului;
b) realizare Proiect pentru autorizarea lucrărilor de construire (PAC) - 5 luni de la data semnării contractului;
c) realizare Proiect tehnic de execuție - 6 luni de la data semnării contractului;
d) asistentă tehnică pentru Beneficiar - 8 luni de la data semnării contractului.
 
Obiectivul general al proiectului este îmbunătătirea competitivității economice a României prin dezvoltarea infrastructurii de transport care facilitează integrarea economică în UE, contribuind astfel la dezvoltarea pieții interne cu scopul de a creea condițiile pentru creșterea volumului investițiilor, promovarea transportului durabil și a coeziunii în rețeaua de drumuri europene. Rezultatul așteptat al proiectului este elaborarea Studiului de Fezabilitate si elaborarea Proiectului Tehnic de Execuție.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii