Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Ne permitem, nu ne permitem, legea ne obligă” Toate primăriile trebuie să încheie contracte cu firme de pază!

ro

26 Nov, 2013 00:00 1712 Marime text
Consilierii locali din comuna Saligny se reunesc joi, 28 noiembrie, în şedinţă. Primarul Ion Beiu a precizat că pe ordinea de zi se află patru proiecte de hotărâre privind delegarea unui nou preşedinte de şedinţă, aprobarea execuţiei bugetului aferentă trimestrului III, oferirea de cadouri copiilor de sărbători şi stabilirea modalităţii de organizare a serviciului de pază al comunei.

În ceea ce priveşte cel din urmă proiect, şeful autorităţii locale a precizat că intenţia este de a se angaja o firmă specializată, care să asigure paza comunei. „Nu avem un serviciu de pază. Paza este asigurată la această dată prin intermediul monitorizării video şi prin personalul de la Poliţia Locală”, ne-a explicat şeful autorităţii locale. Primarul Ion Beiu a precizat că „legea obligă autorităţile locale ca cel târziu până pe data de 16 decembrie să aibă încheiate contracte cu firme de pază”. Întrebat dacă va avea fondurile băneşte necesare pentru onorarea unui asemenea contract, primarul a răspuns: „Ne permitem, nu ne permitem, trebuie să respectăm legea”.
 
Serbare festivă la Căminul Cultural
 
Aşa cum menţionam anterior, consilierii locali din Saligny vor vota joi şi un proiect de hotărâre privind acordarea unor cadouri. Primarul Ion Beiu a mărturisit că suma necesară pentru această campanie este de 10.560 lei. Potrivit acestuia, toţi cei 352 de copii din comună vor primi pachete cu dulciuri în prag de sărbători, în cadrul unei serbări festive, care va avea loc în incinta Căminului Cultural Saligny.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii