Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nava „Costineşti 3“ va fi reabilitată. CN Administraţia Canalelor Navigabile SA va scoate din conturi peste 160.000 de lei (document)

ro

11 Nov, 2016 00:00 2298 Marime text
Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile SA Constanţa scoate la licitaţie contractul „Reabilitare navă «Costineşti 3»“, în valoare estimată de 160.000 de lei. Obiectul contractului constă în execuţia lucrărilor necesare la corp şi instalaţii, pentru reconfirmarea valabilităţii certificatului tehnic comunitar al navei, conform caietului de sarcini.
 
Societăţile interesate de acest contract pot depune ofertele de participare până pe data de 25.11.2016, ora 15.00. Garanţia de participare este de 3.200 de lei. Ofertanţii vor depune şi lista principalelor prestări de servicii efectuate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani, cu indicarea valorilor, a datelor şi a beneficiarilor publici sau privaţi, din care să rezulte că ofertantul a prestat servicii similare în valoare de minimum 144.000 de lei la nivelul a minimum un contract - maximum două contracte.
 
Nava „Costineşti 3” este un vas destinat efectuării de remorcaje pe canale, râuri, lacuri, golfuri şi în rada porturilor fluviale şi maritime, prelevării de probe de apă pe cele două canale navigabile, asistenţei la intrarea convoaielor în ecluze. Nava a fost construită în anul 1991 la Şantierul Naval Mangalia. Ultima reparaţie de reclasificare a fost efectuată în anul 2011.
 
Lucrările ce urmează a fi realizate la corpul navei vizează amenajări interioare, instalaţii de punte şi accesorii, echipamente din compartimentul maşinii, având ca obiect aducerea navei la parametrii proiectaţi, reconfirmarea valabilităţii certificatului de siguranţă a construcţiei şi a echipamentelor navale, conform normelor ANR în vigoare.

Responsabili de atribuirea contractului

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante sunt: director general - Daniel Georgescu, director executiv Direcţia Juridică şi Resurse Umane - Diana Niculescu, director executiv, Direcţia Economică - Gheorghe Iatan, director executiv Direcţia Comercială - Hermina Bectemir, Direcţia Exploatare - Lucian Bucuroiu, şef Serviciu Achiziţii - Camelia Sârbu, CFPP - Daniela Boaghe, şef Serviciu Flota tehnică - Mihai Bustiuc, inginer Serviciu Flota tehnică - Viorel Hagianu, şef Serviciu Tehnic - Cristinel Ionescu, şef Birou Control tehnic - Mihai Tomescu.
 
Anunţul de participare la această licitaţie poate fi consultat în secţiunea „Documente”.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanta
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii