Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

N-am învăţat nimic din Colectiv?! Cazul Pavilionului Expozițional Constanța. Uşi închise cu lanţuri şi lacăte (galerie foto)

ro

23 Dec, 2016 13:55 6924 Marime text
În această perioadă, la Pavilionul Expozițional Constanța are loc Târgul de Iarnă!

Mulţi dintre cei care şi-au făcut cumpărăturile pentru Crăciun și Revelion au trec pragul acestui pavilion, fără să ştie că în cazul unui incident nefericit părăsirea pavilionului s-ar putea face în condiţii extrem de grele, dacă nu imposibile.

Şi asta pentru că mai multe uşi de acces din partea din faţă a pavilionului au fost închise cu lanţuri şi lacăte, publicul având la dispoziţie o singură intrare, prin parte din faţă. 

Cu privire la această situaţie aproape de necrezut, Adriana Papuc, şeful Serviciului Pavilion Expoziţional a declarat:

„Uşile sunt deschise. Lanţul este agăţat de ele, dar, probabil, comercianţii au mai închis uşile să nu...că e foarte mult curent. (...) Lanţul este agăţat de uşe. Lanţul nu este pus. (...) Vă spun că uşile sunt deschide. (...) Pe timpul evenimentului, toate uşile sunt închise. (...) Lanţurile au fost atârnate pe bara cu care se închide uşa, dar uşile nu erau încuiate.

Întrebată de existenţa unui aviz din partea celor de la ISU, Adriana Papuc, sef Serviciu Pavilion Expoziţional a spus că „evenimentul este organizat de Centrul Cultural Burada“.

De menţionat că au fost informaţi şi reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, care au promis că vor reveni cu un punct de vedere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii