Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:20 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muzeul Național Militar „Regele Ferdinand I" Constanţa participă la Noaptea Muzeelor

ro

18 May, 2017 13:49 1914 Marime text
Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” în parteneriat  cu Muzeul Național Militar „Regele Ferdinand I”. Filiala Constanța participă la evenimentul„Noaptea Muzeelor”!
 
În cadrul acestui eveniment,Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, Secția Județeană de Distribuție și Exploatare a Filmelor, va lansa proiectul cultural cinematografic „PUTEREA MEMORIEI”. Astfel, constănțenii sunt invitați la o serie de manifestări culturale sâmbătă, 20 mai 2017, începând cu ora 19,00, la sediul Muzeului Național Militar „Regele Ferdinand I” - Filiala Constanța, unde vor putea urmări o serie de activități atractive, pregătite special pentruacest eveniment printre care: demonstrații și reconstituiri istorice realizate de membrii asociațiilor culturale „Tomis” și „Astra Dobrogeană”, prezentarea evoluției armamentului de foc în Dobrogea, vizitarea parcului cu tehnica militară din a II-a jumătate a secolului XX, vizionarea filmului „Triunghiul Morții” (regia Sergiu Nicolaescu), film inspirat din bătăliile de la Mărășești și Oituz. O lecție de istorie vie, realizată cu sprijinul Arhivei Naționale de Filme.
 
Muzeul va fi deschis înintervalul orar 19,00 – 00,00, cu posibilități de prelungire a programului, înfuncție de cerințele vizitatorilor.

Sursa foto: Facebook/Muzeul National Militar Regele Ferdinand Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii