Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:24 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Va avea 23 de angajaţi, în loc de 19 Muzeul de Artă Constanţa îşi modifică organigrama (document)

ro

17 Jul, 2015 00:00 4563 Marime text
La şedinţa ordinară de ieri a Consiliului Judeţean Constanţa, pe ordinea de zi s-a aflat şi proiectul de hotărâre privind modificarea organigramei şi a statului de funcţii pe anul 2015 a Muzeului de Artă Constanţa.
 
„Datorită evoluţiei şi extinderii activităţilor culturale ale Muzeului de Artă Constanţa, prin redeschiderea Muzeului «Ion Jalea», punerea bazei laboratorului de restaurare şi conservare din cadrul instituţiei şi pentru o mai bună funcţionare a muzeului din localitatea Topalu, s-a solicitat modificarea, prin suplimentarea cu patru posturi, a organigramei şi a statului de funcţii, aprobată prin HCJC nr. 13/2015. Prin urmare, numărul de posturi se modifică de la 19 la 23“, se precizează în expunerea de motive a proiectului.

Astfel, noua organigramă cuprinde următoarele modificări: două posturi gestionar la Muzeul „Ion Jalea”, pentru ca această secţie să poată funcţiona, un post de gestionar la muzeul din localitatea Topalu, unde în prezent este un singur angajat, şi un post de restaurator, necesar pentru a pune bazele laboratorului de restaurare. Muzeul de Artă menţionează faptul că va demara procedurile pentru ocuparea celor trei posturi, respectiv două posturi de gestionar şi un post de trezorier, plata salariilor urmând a se face din economiile realizate până în prezent la capitolul „cheltuieli de personal”. Pentru postul de restaurator, Muzeul de Artă Constanţa va demara ulterior procedurile necesare în vederea găsirii persoanei cu pregătire necesară.
 
Proiectul de hotărâre privind modificarea organigramei şi a statului de funcţii pe anul 2015 pentru Muzeul de Artă Constanţa poate fi vizualizat în secţiunea „Documente”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii