Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipalitatea Constanţa achiziţionează aplicaţii informatice pentru gestionarea resurselor umane

ro

13 Jul, 2018 00:00 1327 Marime text
Primăria Municipiului Constanţa achiziţionează serviciul de întreţinere aplicaţii informatice/software pentru gestiunea şi evidenţa resurselor umane. Este vorba despre un abonament lunar pentru servicii de întreţinere aplicaţii informatice/software. Valoarea totală estimată fără TVA este de 15.000 de lei fără TVA/an.
 
Condiţii contract: efectuare modificări legislative ale funcţionalităţilor existente ale sistemului informatic generate de modificări legislative, remedierea în cel mai scurt timp a oricărei probleme de natură tehnică sau funcţională ce apare în funcţionalitatea sistemului informatic, testare funcţionalităţi modificate înainte de instalarea şi livrarea acestora către achizitor, livrare kituri de instalare a aplicaţiei pe suport media adecvat, actualizare şi punere la dispoziţia achizitorului a ultimelor versiuni ale tuturor livrabilelor.
 
Atribuirea achiziţiei se va face pe baza criteriului „preţul cel mai scăzut“ iar termenul-limită de primire a ofertelor este 16.07.2018, în original, prin poştă, la adresa Primăria Municipiului Constanţa, bulevardul Tomis nr. 51, în atenţia Serviciului Tehnologia Informaţiei şi Echipamente Informatice.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii