Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muftiatul Cultului Musulman organizează cina tradiţională Iftar în onoarea ambasadorului Mark H. Gitenstein

ro

26 Jul, 2012 01:49 3089 Marime text
muftiat_-_mark_gitenstein_04.jpgMuftiatul Cultului Musulman din România organizează, în onoarea ambasadorului Statelor Unite ale Americii, Mark H. Gitenstein, cina tradiţională - Iftar, cu ocazia postului cultic din Luna Ramazan.

Potrivit şefului Cultului Musulman din România, muftiul Iusuf Muurat, evenimentul va fi organizat astăzi, de la ora 20.45, la Restaurant Babel din cadrul complexului Phoencia Hotel, din zona Mamaia Nord.

La eveniment sunt invitaţi reprezentanţi ai administraţiei publice locale, ai Consulatului General al Republicii Turcia la Constanţa, ai cultelor oficiale din România, membri şi reprezentanţi aleşi ai comunităţii musulmane din România.

Mâine, începând cu ora 08.50, excelenţa sa Mark H. Gitenstein, ambasadorul SUA, va fi prezent la sediul Muftiatului Cultului Musulman din România, la invitaţia muftiului Iusuf Muurat, pentru a transmite un mesaj cu ocazia evenimentului religios marcat de comunitatea musulmană din România, moment urmat de o donaţie de cărţi pentru biblioteca Muftiatului. Vizita ambasadorului Gitenstein se va încheia cu o deplasare în mijlocul comunităţii musulmane din satul Hagieni, unde va participa, alături de reprezentanţii Muftiatului, la o donaţie tradiţională de alimente specifice postului cel mare din Luna Ramazan.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii