Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:57 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moviliţa va avea sistem de irigaţii modernizat

ro

15 Oct, 2020 00:00 1568 Marime text
  • Asociatia Utilizatorilor De Apa Pentru Irigatii "Agigea", județul Constanța organizează licitație publică pentru prestarea serviciilor de elaborare a documentatiei tehnico economice si executia lucrarilor aferente unui boectiv de  de investitii, anunț de atribuire ce poate fi consultat în secțiunea „Documente“.
 
Asociatia Utilizatorilor De Apa Pentru Irigatii "Agigea", județul Constanța  organizează licitație publică pentru a încheia un contract  prestarea serviciilor de elaborare a documentatiei tehnico economice si executia lucrarilor aferente obiectivului de investitii „Reabilitare şi modernizare amenajare de irigaţii SPP2 – Moviliţa, pe suprafaţa O.U.A.I. Agigea - etapa a II-a”, judeţul Constanţa.
 
Anunțul a fost publicat la data de 12 octombrie 2020.
 

Descrierea contractului

 
Estimarea costurilor pentru prestarea serviciilor de elaborare a documentatiei tehnico economice si executia lucrarilor aferente obiectivului de investitii „Reabilitare şi modernizare amenajare de irigaţii SPP2 – MOVILIŢA, PE suprafaţa O.U.A.I. Agigea - ETAPA a II-a”, judeţul Constanţa.

Obiectivele specifice ale contractului constau în Proiectare si executie lucrari de reabilitare si modernizare a infrastructurii secundare de irigații, a clădirilor aferente stațiilor de pompare și/sau racordare la utilități, inclusiv de construcție/modernizare a bazinelor de colectare si înlocuirea conductelor principale, secundare si antenelor la obiectivul de investitii, realizate la cel mai înalt nivel calitativ, în conformitate cu legislatia în vigoare din România, pentru implementarea proiectului cu respectarea clauzelor contractului de finantare C0430I000031921400069.

Prin “proiectare” se înțelege prestarea următoarelor servicii: elaborare proiect tehnic (PAC – Proiect privind obtinerea Autorizatiei de Constructie, PAD – Proiect privind obtinerea
Autorizației de Demolare, POE – Proiect privind Organizarea Executiei, PTE – Proiect Tehnic de Executie), asistență tehnică din partea proiectantului.

Aspecte supuse consultarii
Aspecte tehnice si financiare. Se solicită estimare de pret total atât pentru serviciile de proiectare, pe fiecare componenta cât și pentru executie lucrări ( se va prezenta grafic de realizare).

Modalitate desfasurare
Orice persoana/organizatie interesata, transmite autoritatii contractante
opinii, sugestii saurecomandari cu privire la aspecte supuse consultarii, utilizand formele si mijloacele de comunicare: e-mail: ouai.agigea@gmail.com.

Orice persoana/organizatie interesata/operator economic, poate solicita autoritatii contractante documente necesare în vederea transmiterii unor sugestii, recomandari sau oferte la adresa de e-mail: ouai.agigea@gmail.com
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare: este 14.10.2020.  
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.

Citește și:
 
 În Dobrogea se mai irigă doar 4500 de ha. După 30 de ani, doar 1% din suprafața irigată mai are sistemul de irigații funcțional

Seceta în Dobrogea. Sistemul de irigații acoperă doar o mică parte a terenului arabil din regiune. Ce pot face agricultorii
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii