Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moș Crăciun şi trei Crăciunițe au oferit, la pachet, cadouri şi zâmbete în SCJU Constanţa

ro

25 Dec, 2015 00:00 2219 Marime text
Ca de fiecare dată, în pragul sărbătorilor de iarnă, Arimex Comexim 2000 SRL și Asociaţia „Suflete deschise“ întind o mână celor din jur pentru a păstra viu spiritul Crăciunului.
 
Ieri, Moș Crăciun, însoțit de trei Crăciunițe, au dus copiilor internați în Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Af. Andrei” Constanța cadouri, zâmbete și clipe de bucurie autentică. Nu este primul gest de omenie al acestora. În fiecare an, surprizele au venit din partea „spiriduşilor” societăţii Arimex Comexim 2000 SRL, care oferă daruri celor aflaţi în suferinţă pe parcursul întregii luni.
 
Societatea Arimex Comexim 2000 SRL este firma care prestează servicii de preparare şi livrare hrană pentru pacienţii de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi Spitalul Municipal de Boli Infecţioase, o treabă nu tocmai uşoară. Petre Preda, reprezentantul firmei, se zbate ca lucrurile să iasă cum trebuie.
 
De aceea, Preda i-a adresat ministrului Sănătăţii, Patriciu Achimaş, un memoriu referitor la alocaţia de hrană a pacienţilor internaţi, atrăgându-i atenţia că sumele care sunt destinate prin hotărâre de Guvern pacienţilor este mult mai mică decât a celor aflaţi în penitenciare.
 
Şi cu toate micile chichiţe ale acestui sistem, cei de la Arimex încearcă să-i facă pe cei internaţi să simtă că este Crăciunul şi că un gest mic venit la timp poate aduce bucurie cât o sărbătoare în inimile oamenilor.
 
Pe de altă parte, tot ieri, a fost hirotonit preotul misionar Muşat Vasile Cristinel, membru fondator al Asociatiei ,,Suflete deschise’’ şi responsabil pentru activităţile social misionare din cadrul SC Arimex Comexim 2000 SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii