Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mormântul lui Marcel Toader, flori şi lacrimi. Cum arată locul de veci al fostului sportiv (galerie foto + video)

ro

12 Aug, 2019 00:00 4815 Marime text
A trecut mai bine de o săptămână de la decesul omului de afaceri Marcel Toader, fost rugbyst de performanţă în România. A fost înmormântat la Cumpăna după ce a fost plâns atât în Bucureşti, cât şi la Constanţa. Acum, Marcel Toader se odihneşte alături de tatăl său, în cimitirul din localitatea constănţeană.
 
Mormântul se află la umbră, fiind acoperit de zecile de coroane de la familie, prieteni şi apropiaţi care l-au condus pe Marcel Toader pe ultimul său drum pe 8 august. La doar 56 de ani, omul de afaceri, fost mare rugbyst, a lăsat doar durere în urma sa.
 
Oamenii trec pe lângă locul de veci al omului de afaceri şi, chiar dacă l-au cunoscut sau nu, se opresc şi aprind o lumânare pentru a-i lumina calea după moarte.
 
Marcel Toader s-a născut în fostul sat constănţean Straja (de lângă Cumpăna), iar ulterior a venit alături de familie la Constanţa. A început să practice rugby-ul (pe când era elev în clasa a 11-a) la clubul Portul Constanţa, cu antrenorul Iancu Băcioiu. De la Farul, Toader a plecat la Steaua şi a mai jucat la Dinamo, dar şi în străinătate, impunându-se şi la echipa naţională, cu care a obţinut rezultate însemnate. A jucat aripă sau fundaş. În anul 2013, când s-a organizat Centenarul Rugby-ului Românesc, Marcel Toader a primit o diplomă pentru nominalizarea în top 10 aripi din istoria României.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii