Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Momente emoționante la CT BUS! Unul dintre cei mai vechi angajați a ieșit la pensie

ro

26 Sep, 2020 16:27 2307 Marime text
  • Momente emoționante s-au derulat astăzi în echipa CT BUS care a ținut să marcheze așa cum se cuvine ieșirea la pensie a unui dintre cei mai vechi angajați.

„Fără să bănuiască nimic, Gheorghe Pungoi, fost șofer și șef coloană la compania de transport public, ieșit la pensie după 37 de ani, 8 luni și 25 de zile, a fost chemat în stația CT BUS Cireșica unde îl așteptau foștii colegi.

Emoționat de gestul neașteptat, proaspătul pensionar a fost felicitat și răsplătit pentru întreaga activitate cu tort, diplome și alte surprize”, relatează Primăria.

Gheorghe Pungoi - pensionar CT BUS: "Sunt foarte emoționat, chiar nu mă așteptam la așa o surpriză din parte colegilor. Mulțumesc din suflet pentru tot timpul petrecut la compania de transport".


Bogdan Niță - directorul CT BUS: "Colegii și-au dorit foarte mult să îi organizăm o mică petrecere de pensionare domnului Pungoi, au venit cu ideea să venim aici la capătul de linie de la Cireșica unde domnul Pungoi împreună cu soția și cu schimbul lui au făcut o fotografie pe care noi am refăcut-o după mulți ani cu toți trei și e parte din memoria CT BUS, RATC, ITC, această companie care are foarte mulți ani și mulți angajați care s-au atașat. Îi mulțumim domnului Pungoi pentru toată activitatea".

„După aproape 38 de ani de activitate, pentru domnul Pungoi a venit momentul odihnei așa că familia CT BUS îi urează sănătate și  pensielungă”, a transmis CT BUS.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii