Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Momente emoţionante la Brigada 9 Mecanizată! Colonelul Ionel Roşu, trecut în rezervă după o carieră de 27 de ani

ro

04 Dec, 2020 15:26 5660 Marime text


Astăzi, la sediul Brigăzii 9 Mecanizată ,,Mărăşeşti”, s-a desfăşurat ceremonia militară prilejuită de înaintarea în gradul următor, trecerea în rezervă şi mutarea într-o altă structură a unor colegi din cadrul brigăzii.

Locotenent-colonel Ionel Roşu, locţiitor al comandantului la Batalionul 911 Infanterie ,,Capidava”, a fost înaintat în gradul de colonel. De asemenea, a avut loc şi trecerea în rezervă a colonelului după o frumoasă carieră de 27 de ani.

Cu această ocazie, locţiitorul comandantului Brigăzii 9 Mecanizată, colonel Alexandru Jugaru, i-a mulţumit şi l-a felicitat pentru contribuţia adusă la înfiinţarea şi dezvoltarea Brigăzii 9 Mecanizată ,,Mărăşeşti”.

Locotenent-colonel Sergiu Dincă, şef al logisticii la Batalionul 168 Sprijin Logistic ,,Pontus Euxinus”, şi-a luat “La revedere” de la colegi.

Locţiitorul comandantului Brigăzii 9 Mecanizată  i-a adresat din suflet mulţumiri pentru întreaga activitate şi i-a urat mult succes în noua funcţie de şef secţie la Secţia 229 Mentenanţă Echipamente Militare din Braşov.

De asemenea, în semn de recunoaştere a profesionalismului şi de apreciere a modului ireproşabil de îndeplinire a misiunilor, în cadrul ceremoniei a avut loc înaintarea în gradul de caporal clasa a II-a a unor colegi.

Sursa foto+text: Facebook - Brigada 9 Mecanizată „Mărăşeşti“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii