Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moga „Radu nu o să-i ia banii lui Feri"

ro

06 Dec, 2008 01:44 1756 Marime text
Nicolae_Moga.jpgProaspătul senator PSD Nicolae Moga, unul dintre cei mai tranşanţi politicieni constănţeni, şi-a exprimat părerea în legătură cu procesul pe care edilul Radu Mazăre l-a câştigat împotriva jurnalistei Feri Predescu.

Consideraţi că este un verdict corect?

Feri Predescu este prietena mea. Eu nu discut ce a făcut justiţia. Nu am nici dreptul. Omeneşte, dacă  vrei, eu cred că Mazăre este băiat bun, dar voi nu-l cunoaşteţi. Eu cred că Radu nu o să-i ia banii lui Feri.

Primarul Radu Mazăre a declarat că va da banii săracilor sau bolnavilor. Chiar credeţi că nu-şi va lua banii?

Probabil că îi va lua şi îi va da înapoi. Eu aşa cred.  Este părerea mea. Dar nu am discutat asta cu Mazăre. Sincer, nici cu Feri nu am discutat, pentru că este o situaţie delicată, totuşi, să-i iei cuiva 500 de milioane.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • costica 06 Dec, 2008 20:09 moga este prieten cu mazare. oare stie ceva?
  • cornelia 06 Dec, 2008 14:46 din pacate... da... din tonul jovial pe care domnul senator si-a permis sa il foloseasca chiar si intr-un context in care se cerea o oarecare prestanta a limbajului, cred ca numai la asta ne putem astepta: prietenii se vor ajuta intre ei, chiar daca se vor ajuta calcand in picioare promisiunile pe care le-au facut ca sa ii votam.
  • Vale Pare 05 Dec, 2008 23:39 Printre prieteni e normal sa se ajute unii cu altii.... Asa merge lumea!
  • cornelia 05 Dec, 2008 23:27 Tocmai a aparut un senator, Nicolae Moga, care in primele zile dupa ce a fost ales se exprima intr-un interviu cu expresii de genul: Mazare e baiat bun??? Domnule senator, expresiile acestea le tineti pentru intalnirile de la biliard. Deocamdata sunt o cetateana care a mers la vot si refuz sa cred ca iarasi, pentru a cata oara?, pe scena apare lume care nu stie sa faca distinctia dintre formal si informal. Domnilor, ne-am saturat de limbajul si faptele de mahala! E posibil?