Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în structura societăţii Central Park SRL, după Adunarea Generală a Asociaţilor

ro

09 Feb, 2018 12:02 1343 Marime text
Societatea Central Park SRL, prin Hotărârea nr. 2 din data de 16.01.2018 a adunarii generale a asociaţilor SC Central Park - SRL -  Culeţ Cristian, deţinând un număr de 20 părţi sociale, reprezentând 90% din capitalul social al societăţii, Paşca Vasilica, deţinând un număr de 1 părţi sociale, reprezentând 5% din capitalul social al societăţii şi Culeţ Tomache, deţinând un număr de 1 părţi sociale, reprezentând 5% din capitalul social al societăţii, au hotărât următoarele:

Conform art. 202 alin. (1) din Legea 31/1990, se retrag (e) din societate Culeţ Cristian, prin cesionarea (la valoarea nominală) a unui număr de 17 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, in valoare totală de 170 lei, la preţul de 170 lei, Culeţ Tomache, asociat existent, şi a unui număr de 3 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 30 lei, la preţul de 30 lei, doamnei Paşca Vasilica, asociat existent.

Potrivit Articolului 2, publicat în Monitorul Oficial,  "Eu, cedentul (Culeţ Cristian) transmit, iar noi, cesionarii (Paşca Vasilica şi Culeţ Tomache) preluăm, împreună cu activul şi pasivul societăţii, toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de once natură, existente şi neachitate până la data prezentei Hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apare ca urmare a unor acţiuni de control."

În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 220 lei, din care: 220 lei, fiind împărţit într-un număr de 22 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte social şi deţinut de către asociaţi astfel:

a. Paşca Vasilica, aport la capitalul social 20%, reprezentând un număr de 4 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 40 lei, participare la profit 20% şi participare la pierderi 20%;

b. Culeţ Tomache, aport la capitalul social 80%, reprezentând un număr de 18 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 180 lei, participare la profit 80% şi participare la pierderi 80%.

Potrivit documentelor, restul prevederilor din actul constitutiv rămâne neschimbat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii