Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări în societatea controlată de familia Simonei Halep. Cum este împărțit capitalul social al firmei SH Resort SRL

ro

28 Aug, 2019 00:00 2599 Marime text

În Monitorul Oficial a fost publicată hotărârea Adunării Generale a Asociaţilor societăţii SH Resort SRL, controlată de familia Simonei Halep.

Stere Halep, deţinând 21 de părţi sociale, reprezentând 50% din capitalul social al societăţii, şi Nicolae Halep, deţinând 21 de părţi sociale, reprezentând 50% din capitalul social al societăţii, s-au întrunit pe data de 17.07.2019 în Adunarea Generală a Asociaţilor societăţii SH Resort SRL. În această şedinţă, Nicolae Halep a cesionat, la valoarea nominală, 13 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 lei/parte socială, în valoare totală de 130 lei, lui Stere Halep, asociat existent.

Cedentul Nicolae Halep a transmis, iar cesionarul Stere Halep a preluat împreună cu activul şi pasivul societăţii toate drepturile şi obligaţiile prezente şi viitoare ce decurg din deţinerea părţilor sociale, atât a celor deţinute, cât şi a celor cedate, inclusiv achitarea tuturor datoriilor societăţii către bugetul de stat şi alte persoane fizice sau juridice de orice natură existente şi neachitate până la data prezentei hotărâri, atât cele evidenţiate, cât şi cele care vor apare ca urmare a unor acţiuni de control.

În urma cesiunii, capitalul social total al societăţii este de 420 de lei, din care: 420 de lei, fiind împărţit într-un număr de 42 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială, deţinut de către asociaţi astfel: Stere Halep deţine 34 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 340 lei, reprezentând 80% din capitalul social subscris şi vărsat, participare la profit 80% şi participare la pierderi 80%; Nicolae Halep deţine un număr de 8 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei/parte socială şi în valoare totală de 80 lei, reprezentând 20% din capitalul social subscris şi vărsat, participare la profit 20% şi participare la pierderi 20%.

Reamintim că familia Simonei Halep a anunţat, la începutul lunii august, că va ridica un hotel în imediata apropiere a cafenelei familiei, ce va fi modernizată şi transformată în restaurant şi discotecă. Astfel, SH Resort SRL a obţinut de la Primăria Constanţa certificatul de urbanism cu numărul 2758 din data de 5 august 2019, pentru „Construire Hotel 2S+P+4E”, pe strada Mircea cel Bătrân nr. 105. SH Resort SRL a luat fiinţă în 2013, firma având sediul central în municipiul Constanţa. În anul 2018, firma a avut 3 salariaţi, o cifră de afaceri de 378.290 de lei, profitul fiind de 183.004 lei.

Citeşte şi:

Familia Simonei Halep ridică un hotel în centrul municipiului Constanţa. A fost obţinut certificatul de urbanism
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii