Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în societatea care controlează City Park Mall Constanța. Despre ce este vorba

ro

06 Dec, 2021 00:00 1994 Marime text


În Monitorul Oficial al României, a fost publicată hotărârea luată de către Adunarea Generală a Asociaților City Park Constanța SRL, la data de 19 octombrie 2021.
 
Astfel, asociații firmei menționate – Nepi Four Real Estate Solutions, care deține 99,99% din capitalul social, reprezentată de către Aurora Maria Popa și firma Nepi Bucharest Two SRL, care deține 0,01%, reprezentată tot de către Aurora Maria Popa au întrunit statutar majoritatea la ședință.
 
S-a decis completarea obiectului secundar de activitate cu „Tratarea și eliminarea deșeurilor nepericuloase” și „Intermedieri în comerțul cu produse diverse”. A fost actualizat, totodată, actul constitutiv al societății.
 
A fost făcută, de asemenea, o împuternicire specială către Aurora Maria Popa, valabilă până la 09.06.2027, pentru ca, în numele societății, să reprezinte firma în toate procedurile legale de înregistrare valabilă a prezentei hotărâri la Registrul Comerțului și la orice alte instituții și autorități, dacă este cazul, incluzând fără a se limita la:
  • Redactarea, semnarea, depunerea și susținerea în numele firmei, a tuturor și oricăror cereri și documente necesare înregistrării operațiunilor mai sus menționate
  • Să asiste și să reprezinte societatea în toate procedurile legale în fața Registrului Comerțului
  • Să sub-delege oricare din drepturile de reprezetare acordate
 
Amintim că în noiembrie, Primăria municipiului Constanța a emis o nouă autorizație de construire pentru City Park Constanța SRL, societatea care operază mall-ul cunoscut din zona Lacului Tăbăcărie. Mai precis, prin AC 940 din data de 15 noiembrie 2021, City Park Constanța SRL dorește remodelarea interioară spațiu magazine ZARA (imobil existent) – corp principal vechi 2S+P+1E+2E (retras), corp parcare subterană 2S și corp extindere 2S+P+1Ep+terasă circulabilă – complex comercial City Park Constanța, cu organizare de șantier. Documentul este valabil 12 luni.
 
Despre City Park Constanța SRL
 
Societatea a fost înființată în anul 2005, cu sediul social pe Calea Florească, Sector 1 București. Asociații din firmă sunt Nepi Four Real Estate Solutions SRL, cu 99,99% și Nepi Bucharest Two SRL, cu 0,01%. Administratori sunt Costin Marius Barbu și Tudor Andrei Radu.   
 
NEPI Bucharest Two SRL, în datele Registrului Comerţului
                      
Cu sediul în Bucureşti, Calea Floreasca, NEPI Bucharest Two SRL a fost înmatriculată în anul 2007. Capitalul social subscris, de 9.644.450 de lei, integral vărsat, este compus din 964.445 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Compania este controlată de NEPI Bucharest One SRL, cu 0,0001% din capitalul social, şi Ne Property Cooperatief UA, cu sediul în Olanda, Amsterdam, cu 99,9999% din capitalul social.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Se prelungește perioada de funcționare a centrului de vaccinare de la City Park Mall

Modificări la City Park Mall Constanța. Ce se va construi

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii