Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în lista persoanelor expropriate pentru Autostrada A2, tronsonul Cernavodă-Constanța

ro

19 May, 2021 00:00 2322 Marime text
  • A fost publicată lista rectificată privind exproprierile pentru lucrările de utilitate publică „Autostrada București-Constanța, tronsonul 6, Cernavodă-Constanța



În Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 514 din data de 18 mai 2021, a fost publicată Hotărârea pentru rectificarea anexei nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 415/2010 privind declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică „Autostrada București-Constanța, tronsonul 6, Cernavodă-Constanța”

Conform primului articol, Anexa nr. 2 la Hotărârea Guvernului nr. 415/2010 privind declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică „Autostrada București-Constanța, tronsonul 6, Cernavodă-Constanța”, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 288 din 3 mai 2010, cu modificările și completările ulterioare, se rectifică, în condițiile legii, după cum urmează:
- La pozițiile nr. 23, 24 și 25 se actualizează datele de identificare ale proprietarilor/deținătorilor și ale imobilelor, în conformitate cu anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.


Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere - SA, răspunde de realitatea datelor din anexa la prezenta hotărâre, de modul de utilizare a sumei alocate potrivit prevederilor prezentei hotărâri, precum și de corectitudinea datelor înscrise în documentele care au stat la baza stabilirii acesteia, în conformitate cu prevederile legale.


 
  1. Constanța Cernavodă - Neagu Floarea, Marin Mihael Adrian, Marin Ionuța-Manuela – suprafață 8.002 mp, suma 9.791 lei
  2. Constanța, Cernavodă - Marin Ștefan, Marin Livieana, Neagu Floarea – suparafață 5.031 mp, suma 6.156 lei
  3. Constanța, Cernavodă - Marin Ștefan, Marin Livieana, Neagu Floarea – suprafață 3.710 mp, suma 4.530 lei.



Citește și

Proiect privind exproprierea imobilelor situate pe amplasamentul lucrării A2 tronsonul 6 Cernavodă-Constanţa



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii